15 éves kortól miért vállalnak gyereket, ma a tinik?
15 éves korban nem vállal gyereket senki. Valamit, vagy valakit vállalni ugyanis annyit jelent, hogy az illető képes felmérni a döntése súlyát, és az életére gyakorolt távlati hatását is.
15 évesen max teherbe esik valaki véletlenül, és vagy későn kap észbe, vagy családi nyomásra megtartja a gyereket. Esetleg kiírja ide GyK-ra, hogy most mitévő legyen, és néhány "ősanya" meggyőzi őt arról, hogy ha gyerekfejjel szül, az a boldog élete záloga. Ez a baba őt választotta, isten adománya, más boldog lenne, ha így járt volna, tartsa csak meg nyugodtan, pénzbe alig kerül, egyébként is a szerető család a lényeg, a többi majd csak lesz valahogy... Ellenben ha abortuszra mer gondolni, akkor egy elvetemült gyerekgyilkos. És aki van olyan hülye, hogy elhiszi ezeket a blődségeket, az a végén még komolyan is veszi, hogy neki okvetlenül egy saját gyerekkel a karján kell a 16-17 éves születésnapját ünnepelnie, mert ettől hős anya lesz, aki pedig le akarja beszélni, az irígy rá. Kb ennyi...
Én 18 éves voltam amikor ùgy döntöttünk a pàrommal hogy szeretnénk gyereket.Összehàzasodtunk és egy ével késöbb megszületett az életünk értelme:) (3 éve voltunk eggyütt).Teszem hozza külön élünk és soha semilyen segítséget nem kaptunk senkitöl.
Most 21 vagyok a kisfiam 2 és nagyon szeretnénk egy kislànyt is:)
15 évesen legtöbbször nem szándékosan vállalnak gyereket, esetleg azok ahol büdös a munka és segélyre pályáznak..
15 évesen a felelőtlen szerelmes tinik esnek teherbe, a legtöbben elvetetik, de ez akkora lelki teher. Van aki nem képes rá. Ők megtartják. Van akik tisztességesen felnevelik, vannak akiknek kár volt megszülniük.
Én is egy felelőtlen 16 és 19 éves gyermeke vagyok, de szerencsére ők 26 éve töretlenül kitartanak egymás mellett, és csodálatosan felneveltek, szűkölködve, de csodásan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!