Abortusz után nincs valami gyógyszer azért, hogy hamarabb gyógyuljak, és hamarabb mehessek strandra mint 2hét?
6 hát alatt húzódik össze a méhszáj és regenerálódik a méhfal.
Akkor mész strandra mikor akarsz, de nagyobb a fertőzés veszélye.
Inkább abortusz ellen kellett volna valamit tenned!
Irigyellek,hogy ez a legnagyobb bajod,hogy nem bírsz két hetet várni,hogy ne kapj el semmi fertőzést.
Szerintem menj nyugodtan,nem lesz semmi bajod!Neked nem!
15.06.-nak: Gondolom van oka a dühödnek és fájdalmadnak,de szerintem nem a kérdező tehet róla.Tudom,mert engem is iritál az ilyen kérdés és nem ok nélkül!:(
15.09.-nek is van igaza.
Szia!
Tegyél fel tampont és máris mehetsz a strandra!A tamponon át nem kerül be semmilyen fertőzés!Sőt az úszás még jót is tesz a hasizmodnak!!
fogamzásgátló mellet estem teherbe,úgyhogy igazán nem az én hibám szerintem...én sem szerettem volna ezt,de még fiatal vagyok és tanulok ezért nem tehetem meg h megtartsam...
és amúgy azért kérdeztem mert már levan foglalva a nyaralás külföldre a családdal és nem kevés pénzbe került. :S dehát akkorinkább itthon maradok.
és köszönöm annak aki normálisan válaszolt és nem itélt előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!