Ti hogy esztek, hogy ne hízzatok el nagyon?
Szeretnék minél kevesebbet hízni,amúgy is 68 kg-val kezdtem a terhességet.
Zöldséget.gyümölcsöt eszek éjjel-nappal,abból nincs hiány.Sőt,már unom.Mit javasoltok?A kenyérről alig tudok lemondani,szeretek jókat enni stb.
Esetleg van olyan kenyér ami alacsony szénhidrát tartalmú?A Norbi-s kenyér milyen?
En kotelezo jelleggel dietan vagyok es azota nem hiztam semmit. A baba no es a pocakom is de kg nem.
Nem ehetek semmi! cukrosat, kerulni kell a lisztet. Van egy szeletelt kenyer amit eszek, ra van irva h csokkentett szenhidrat tartalmu. Coopban realban is lehet kapni.
napi 5x kell ennem de keveset (igy sose vagyok ehes). Az etkezesek kozott min 2 oranak el kell telnie es nincs nassolas semmi kozben!
egyebkent azert egyel mindenfelet ne csak zoldseget gyumolcsot mert feherjere es szenhidratra is szuksege van a babanak a novekedeshez. A koplalas tilos. Nekem pld nem szabad kevesebb szhidratot se enni mint az eloirt. Tehat vegyel magadhoz mindenfele dolgot. A cukorra egyaltalan nincs szuksege a babanak. (Gyumolcsjoghurt, turorudi ezek is cukrosak ne felejtsd)
jo babavarast!
26h km
na jó..
azért a terhesség nem a fogyókúra ideje.
mindent szabad enni csak mértékkel.
az más,ha diétázni kell orvosi javallatra.
Nem is akarok fogyózni,ez eszembe se jutott. Nem is tudnék :)
DE ez az h még mértéket sem nagyon tudok tartani.Mit javasoltok?
Szerintem nem baj ha kerulod a cukrot meg lisztet. Az boven eleg. Es a rendszeres de keves etkezes.
kerdezted hany kenyeret eszek, en 2 szeletet szoktam reggelire meg uzsira is. Csirkemell sonkaval sajttal zoldseggel, teljesen jollakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!