Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visszeres intim kérdés?

Visszeres intim kérdés?

Figyelt kérdés
Visszerem van intim helyen 19 hetes várandósan!Akinek volt ilyen tapasztalt fájdalmat?Nekem nagyon fáj valakinek van ötlete fájdalom ellen?Dokival hétfőn tudom megbeszélni!Előre is köszönöm!
2012. szept. 19. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem ugyanez! A lábamon is meg a jobb oldali szemérem részen teljesen. szinte kétszer akkora mint a bal. Nagyon durva, ijesztő. és ahogy fáj!!! amikor reggel felkelek és ráülök a wc-re akkor a legjobban. de kaptam kompressziós harisnyát, mert a lábamon is végig van, és az jó amikor szorítja. meg szúrnom kell magam clexane vérhígítóval, nehogy trombózist kapjak.

sajnos a fájdalmat az nem csillapítja, és semmiféle kenőcs nem használ. ki kell bírni. HA már nem bírom és van rá lehetőségem, felrakom a lábam, pihentetem, vagy fekszek, és akkor jobb. Csak utána ha felállok kezdődik minden elölről.:(

Nekem a doki azt mondta sok pihenés. Ha neked ajánlanak vmit, oszd meg majd légyszíves! köszi.

2012. szept. 19. 19:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm a válaszod!Nekem szerencsére a lábamon még nincs remélem nem is lesz!Nekem is van harisnyám!Hát remélem valami okosat mond a doki mert eléggé kellemetlen!Természetesen majd írok kedden leszek net közelben!Addig neked is kitartás és boldog babavárást! :)
2012. szept. 20. 13:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia!Sajnos semmi okosat nem mondott azt mondta az a helyzet hogy ez fáj nem tud mondani rá semmit ami használna!Kitartás neked is!
2012. szept. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!