Kismamák ti hogy boldogultok az intim szőrtelenítéssel?
Figyelt kérdés
Én már a pocaktól semmit sem látok csak tapogatozok! :)
26km
2012. ápr. 25. 07:33
1/12 anonim válasza:
Én simán megoldom anélkül, aztán a párom leellenőrzi. 38h km
3/12 anonim válasza:
3: hetes kismama. tehát 26 hkm az azt jeleti, hogy a kérdező 26. terhességi hétben van.
Kérdező: én volt, hogy kozmetikushoz mentem, de utoljára a férjem borotválta le. Mert azt hittük rohanni kell szülni. Aztán nem kellett :). De talán ma...
39+4 hkm
4/12 anonim válasza:
Nekem egy egy idő után a párom csinálta mindig!Jó móka volt!Szerintem ez a mostani terhességemnél is így lesz majd!! :)
Egyébként a 62%-os válaszoló trollkodni próbál, csak sz.arul csinálja, ezért foglalkozni is felesleges vele!!!
5/12 anonim válasza:
én már a hasamtol nem látom páromnak meg hiába mondom kozmetikusnál még sosem voltam meg hát szégyenlös vagyok amiröl nem tehetek.
34hkm
6/12 anonim válasza:
nehezen! annyi biztos :) próbálom érzésből csinálni. és nézzen mindenki hülyének, de kistükörrel oldom meg, máshogy nem menne. a párom arcborotválásra van "szakosodva", nem intim női területek karbantartására :D a kozmetikusnak meg had ne kelljen már szőrös nunival beterpesztenem.. :S
7/12 anonim válasza:
Emlékezetből! :))) És a férjem is segít néha.
37 hetes km
8/12 anonim válasza:
Emlékezetből, tapogatással. Aztán kis tükörrel ellenőrzés. Volt hogy párom besegitett, de annak sose borotválás a vége.... :))
9/12 anonim válasza:
Én kozmetikushoz jártam gyantáztatni :-)
10/12 anonim válasza:
Hát igen,ez egy érdekes dolog! :DD Én úgy csinálom mint előtte csak nem látom :D Érezni lehet merre haladok,mennyire lett sima. Aztán megnézem a tükörbe és hoppá itt-ott még maradt kicsi! De ez van,a párom most elnézi ha nem tökéletes! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!