Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti hogy boldogultok...

Kismamák ti hogy boldogultok az intim szőrtelenítéssel?

Figyelt kérdés

Én már a pocaktól semmit sem látok csak tapogatozok! :)

26km

2012. ápr. 25. 07:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Én simán megoldom anélkül, aztán a párom leellenőrzi. 38h km
2012. ápr. 25. 07:33
 2/12 anonim ***** válasza:
A férjem csinálta!:)
2012. ápr. 25. 07:36
 3/12 anonim ***** válasza:

3: hetes kismama. tehát 26 hkm az azt jeleti, hogy a kérdező 26. terhességi hétben van.

Kérdező: én volt, hogy kozmetikushoz mentem, de utoljára a férjem borotválta le. Mert azt hittük rohanni kell szülni. Aztán nem kellett :). De talán ma...

39+4 hkm

2012. ápr. 25. 07:59
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Nekem egy egy idő után a párom csinálta mindig!Jó móka volt!Szerintem ez a mostani terhességemnél is így lesz majd!! :)

Egyébként a 62%-os válaszoló trollkodni próbál, csak sz.arul csinálja, ezért foglalkozni is felesleges vele!!!

2012. ápr. 25. 08:03
 5/12 anonim ***** válasza:

én már a hasamtol nem látom páromnak meg hiába mondom kozmetikusnál még sosem voltam meg hát szégyenlös vagyok amiröl nem tehetek.

34hkm

2012. ápr. 25. 08:19
 6/12 anonim ***** válasza:
nehezen! annyi biztos :) próbálom érzésből csinálni. és nézzen mindenki hülyének, de kistükörrel oldom meg, máshogy nem menne. a párom arcborotválásra van "szakosodva", nem intim női területek karbantartására :D a kozmetikusnak meg had ne kelljen már szőrös nunival beterpesztenem.. :S
2012. ápr. 25. 08:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Emlékezetből! :))) És a férjem is segít néha.

37 hetes km

2012. ápr. 25. 09:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Emlékezetből, tapogatással. Aztán kis tükörrel ellenőrzés. Volt hogy párom besegitett, de annak sose borotválás a vége.... :))
2012. ápr. 25. 11:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Én kozmetikushoz jártam gyantáztatni :-)
2012. ápr. 25. 11:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát igen,ez egy érdekes dolog! :DD Én úgy csinálom mint előtte csak nem látom :D Érezni lehet merre haladok,mennyire lett sima. Aztán megnézem a tükörbe és hoppá itt-ott még maradt kicsi! De ez van,a párom most elnézi ha nem tökéletes! :DDD
2012. ápr. 25. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!