Kismamik, akiknek NINCS fogadott orvosotok. Hogyan boldogultok? Fel tudtok tenni kérdéseket, van rá idő? Nekem nincs.
SZia!
Nekem van orvosom. Sajnos én kifizettem minden alkalommal a 6ezer Ft-ot. De igazából nem bánom.
Nagyon féltem attól, hogy ha nem járok saját dokihoz, akkor futószalagosan fognak kezelni. Ez egy kicsit be is igazolódott. Amikor ügyeletes orvoshoz kerültem be a kórházba, olyan volt velem, mintha egy 15 évessel beszélt volna. 28 vagyok. 2 diplomával. Igaz, letagadhatnék 10 évet ránézésre. De ha 15 lennék? Akkor nem érdemelném meg ugyanúgy, hogy emberien bánjon velem?
Szóval nem bántam meg a fogadott orvost. Főleg úgy, hogy én is felhívhatom bármikor, ha valami gond van, vagy kérdésem van.
Ráadásul amikor bent voltam a kórházban pár napot, és az ő osztályára kerültem be, a szobatársaim is azt mondták, hogy tök rendes. Anélkül, hogy tudták volna, hogy ő az én orvosom.
36 hetes kismami
Nekem semmi problémám nincs eddig fogadott orvos nélkül.
Havonta megyek védőnőhöz és terhesgondozásra.
Bármelyik helyen bármit meg tudok kérdezni.
Nagyon rendesek és segítőkészek.
Hát nekem van is meg nincs is orvosom. Mivel anyuval egy helyen dolgoznak, ezért én nem járok a magánrendelésére csak az sztk-sra, de a szülésnél ott lesz.
Ahogyan a többi kismamával beszélgettem az sztk-ban, mindegyiknek jó véleménye van róla, nem az a pénzéhes fajta.
Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, akkor is ha már a következő páciens ott toporog az ajtóban. Neki az a dolga, hogy válaszoljon minden kérdésre. Egyébként én is cetlizek, mert így biztos, hogy eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!