Bogyo110 kérdése:
Milyen kérdéseket tegyek fel?
Figyelt kérdés
jövő héten kedden megyünk 4d .-re és nemtudom hogy ilyenkor milyen hasznos kérdéseket kellene feltenni azon kivül hogy milyen nemű lessz !vagy majd ott mondja magátol a doki .Mert nem a saját dokim csinálja hanem egy másik helyen ahol van ilyen gép!2010. nov. 13. 23:53
1/4 anonim válasza:
Elvileg mindent fog mondani. Én nem kérdeztem semmit, csak a nemét, és hogy minden rendben van-e? Ő pedig mondta a többit.. ez a gerinc, ez az orrcsont, ez a combcsont, a placenta itt, stb. stb.
2/4 anonim válasza:
mi sem kérdeztünk semmit, mondott mindent.Mondjuk nyilván dokitól is függ, de ha fizetős helyre mentek, akkor tuti végig fogja dumálni.Ha mégsem, akkor meg kérdezgesd, hogy most mit látunk, minden rendben...?
3/4 Jázmin anyucija válasza:
Semmit nem kérdeztem, fél órás vizsgálat alatt tetőtól talpig végignézte a doktornő, és mindent elmondott, amit lehetett, magától.
4/4 A kérdező kommentje:
Fizetős lessz de készülök azért !Köszike mindenkinek
2010. nov. 14. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!