Olyan kiváncsi lennék, hogy vannak azok a kismamik, akik már megszültek, de rendszeresen irtak ide kérdéseket?
Én személy szerint azóta is írok kérdéseket, csak már szoptatás és babák kategóriába. De már tanácsokat és tapasztalatokat is osztogatok terhesség, szoptatás kategóriákban. :)
Egyébként jól vagyunk. 3,5 hónapja szültem.
Nálatok mi a helyzet?
Dettó:)
Aranyos a kérdésed....Nálam már majdnem 5 hónapos a kis gézengúz fiam:).Hála Isten jól vagyunk,imádom a babám és az anyaság minden percét, és most már igyekszem én is inkább azokat a kismamákat segíteni akik még nem szültek.Jó ez az oldal nagyon, főleg hogy ismeretlenül ennyire segítjük egymást a tapasztalatainkkal.
A lányom 19,5 hónapos,és most vagyok a 16.héten.
Èn minden nap visszajövök ide olvasni,kérdezni,válaszolni.
Én nagyon aggódós kismama voltam, és sok megnyugtató választ kaptam itt.Magzatvízvételem is volt, és jól esett a bíztatás.Teljesen megértem a kismamákat, akik ( nekem most már evidensnek tűnő) kérdéseikre keresik itt a választ, és kívánom mindenkinek, hogy ilyen boldog anyuka legyen, mint én. És akkor majd ő is mosolyogva olvassa a terhesség kategória kérdéseit,( hisz ezeken már túl van), viszont idegesen bújja a szoptatás és babák kategóriát!
Jó babavárást és babázást mindenkinek!
3 hónapos első babás anyuka
Én még nem szültem ugyan, remélem majd ma... :) Túlhordásban vagyok. De én mindig vissza fogok ide is kukkantani, és megosztom a tapasztalataimat...
A kismamáknak pedig kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!