Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Szoktátok olvasni a...

Kismamák! Szoktátok olvasni a babás és szoptatós kérdéseket is, hogy milyen problémák merülnek fel miután haza mentek a kórházból?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Én sajnos nem olvastam, így utólag jó lett volna beleolvasgatni.
2009. júl. 15. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Én rengeteget olvasgatom ezeket,jobb minél több választ elolvasni,csak nehéz megtalálni az arany középutat,mert mindenkinek más a véleménye,tapasztalata.Mindenesetre én ezen rovatok olvasgatásával nyugtatom magam szülés előtt.Látom,hogy mindenkinek milyen jó babázni.Attól függetlenül,hogy a félnivaló,aggódni való csak a szülés után jön.

37 hetes km

2009. júl. 15. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is rendszeresen olvasom azt is.Engem megnyugtat és sok olyan dolgot megtudok amit még nem hallottam.Van,hogy beírok dolgokat az itteni keresőbe és elolvasom a feltett kérdéseket és válaszokat rá.

33 hetes km

2009. júl. 15. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is sokat olvasok a szoptatásról bár már a harmadikat várom de még mindíg vannak számomra új dolgok. Bár amikor a kisfiam született én kifogtam a lehető legjobb csecsemősnővért aki a lehető legjobban felkészített a hazamenetelre méghozzá oly mértékben hogy akkor azt fel sem tudtam fogni csak amikor már otthonvoltam és a barátnőimnek osztogattam a jótanácsokat ők meg csak lesteh és hálálkodtak . Jobban fejten kézzel mint más a hiper szuper drága gépekkel, és igaz adottság is de két évig szopott a kisfiam, de én máig állítom ha ő nem lett volna aqkkor már az első kudarc után feladtam volna.
2009. júl. 15. 23:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy a kérdés kiírásával pár embert ösztönöztem, de lehet, hogy csak én nem olvastam előtte, mert akkor még nem voltam regisztrálva csak néha olvasgattam.
2009. júl. 16. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:

persze, rendszeresen

első babás

2009. júl. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!