Intim és kicsit perverz is Segítnétek?
Lehet hallani olyan kismamákról, akár itt is, akik a szülésig éltek boldog nemi életet.
Miért ne lehetne pótlást használni? Az sem másabb, mint a valódi. Ha az orvos engedi a szexet, akkor ez sem lesz akadály. De inkább a dokitól kérdezd meg, mint az internetes anonimoktól.
5ös vagyok.
Szeretném tudni, hogy miért lettem lepontozva? Már ha fel meri vállalni aki piros kézre nyomott.
Miért baj, hogy kívánja a szexet? Miért baj, hogy segédeszközre vágyik, ha már a párja nem adja meg neki?
Be lehet dugni a vibrátort, csak rezegtetni nem lehet!
Ha jól esik a szex, vedd rá a párod, nem lesz semmi baj. A baba akkor jön, mikor úgy érzi eljött az ideje.
Mi még a szülés előtti napon is szerettük egymást a férjemmel, és nekünk szinte az egész terhesség alatt intenzív volt a szexuális életünk (heti 3 min., de volt hogy 5-6 is akár)
Vibrátorral a klitorisz izgatása nem árt és az élvezés(orgazmus sem)
Egészséges terhesnél.
Én is masztiztam terhesen amikor nagyon rámjött.
Semmi bajom nem lett se nekem se a babámnak.
2 gyerekes 14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!