Végén járó kismamák! Titeket is idegesít, hogy mindenki arra tippelget, mikor fogtok szülni?
Már komolyan a hajam égnek áll,hogy az egész család a hasamat nézi,hogy mennyire fent van és ebből még tuti nem lesz baba,mindenki csak mondja a saját tapasztalatát,hogy nála hogy volt,stb... engem már nagyon idegesít,hogy nem fogják fel,hogy mindenki és minden szülés más. Már komolyan azt várom,hogy az orruk alá dörgölhessem a szülés után,hogy látjátok semmi nem jött be abból,amit mondtatok. Anyósom is már a 16.héten eldöntötte,hogy én biztos túl fogom hordani,mert fiú. Nem nevetségesek szerintetek? Hogy mennyire jósolni akar mindenki mindenből?
39 hkm
Ne is mond... Én keddre vagyok kiírva és nekem is mindenki azzal jön hogy hogy lent van már a hasam meg a hülye kérdések hogy nem szültél még meg? De csak egy dinnyét hordok a pólóm alatt :s kivagyok tőlük. Meg mindenki azt akarja hogy szüljek már meg. Nekik nem mind1 mikor szülők? A baba dönti el mikor akar előbújni nem ők.
Amúgy ne foglalkozz te se velük, ne hergeld magad feleslegesen.
Kitartás és könnyű szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!