Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végén járó kismamák! Titeket...

Végén járó kismamák! Titeket is idegesít, hogy mindenki arra tippelget, mikor fogtok szülni?

Figyelt kérdés

Már komolyan a hajam égnek áll,hogy az egész család a hasamat nézi,hogy mennyire fent van és ebből még tuti nem lesz baba,mindenki csak mondja a saját tapasztalatát,hogy nála hogy volt,stb... engem már nagyon idegesít,hogy nem fogják fel,hogy mindenki és minden szülés más. Már komolyan azt várom,hogy az orruk alá dörgölhessem a szülés után,hogy látjátok semmi nem jött be abból,amit mondtatok. Anyósom is már a 16.héten eldöntötte,hogy én biztos túl fogom hordani,mert fiú. Nem nevetségesek szerintetek? Hogy mennyire jósolni akar mindenki mindenből?

39 hkm

2012. szept. 19. 09:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne is mond... Én keddre vagyok kiírva és nekem is mindenki azzal jön hogy hogy lent van már a hasam meg a hülye kérdések hogy nem szültél még meg? De csak egy dinnyét hordok a pólóm alatt :s kivagyok tőlük. Meg mindenki azt akarja hogy szüljek már meg. Nekik nem mind1 mikor szülők? A baba dönti el mikor akar előbújni nem ők.

Amúgy ne foglalkozz te se velük, ne hergeld magad feleslegesen.

Kitartás és könnyű szülést :)

2012. szept. 21. 03:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Na,nekem meg pont fordítva :D pici a hasam és mindenki azt mondja,hogy ebből kiskutya lesz,nem gyerek :D ahhoz képest tegnap 3300 gr-ra becsülték. Most már hamarosan kiderül :)
2012. szept. 21. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!