Miért tudja mindenki "biztosra", hogy fiam vagy lányom lesz?
már kész vagyok ettől. eléggé fiús a természetem, rock zenét hallgatok, régebben nagyon sok fiú haverom volt, lányok alig-alig, nagyszájú voltam, meg tizen évig versenyszerűen sportoltam, ami meglátszik az alakomon
ezek miatt mindenki azt mondja, hogy biztos fiam lesz.
mi köze van az életvitelemnek a Csöppség neméhez??
Nálatok is így van/volt?
Szia!
Egyik barátnőm egy kedves, alacsony, nőiesenlány volt, és most h terhes sokan azt hitték (én is) h kislánya lesz....:)Nem tudom , miért él az emberekben ez a sztereotípia, h ránézünk valakire és azt mondjuk, h "na TE fiús anyuka vagy/leszel!"....De Te ne idegeskedj emiatt, lehet ha nem lennél terhes te is így beskatutyáznál egyes kismamákat a kinézetük (sportos, filigrán, kevésbé sportos, gömbölyded...) miatt....:)
én tudom, hogy nem függ össze, csak ők nem akik emiatt fiút jósolnak nekem.
gratulálok a Kicsifiadhoz :)
Köszönöm. Én is Gratulálok a kisbabádhoz.:)
Amúgy nálam ez a tippelgetés egyedül a párom nővérénél jött be. Neki már van egy kislánya, aki szeptemberben lesz 2 éves. És pont 2 nap híján a második babáját is aznap fogja szülni. Már amikor bejelentették, hogy babájuk lesz, már akkor biztos voltam benne, hogy megint lány lesz, és eddig még tényleg úgy tűnik, hogy az lesz. Mondjuk ő se tudná magát elképzelni fiús anyukának.
Senki sem tudja! Nekem pl mindenki azt állítja, amikor ránéznek a pocakomra, hogy na, ez tuti kisfiú! És biztosra állítják, mert ők tudják! És kislányt várok (ami 1000%, ugyanis látni lehetett már 3 UH-n is, ill amnio miatt kromoszómavizsgálat is volt)
26+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!