Járt úgy valaki, hogy azt mondták neki 18 hetesen, hogy lány lesz a baba és végül fiú lett?
Barátnőmnek végig azt mondták, hogy kislány. Majd 38. héten csináltak még egy UH-t, és fütyije volt..... Most is csináltak neki tegnapelőtt mert 40+4 napos, de a kuki ott úszik. :)
Ja, és mindenük lányos :)
Szia!
A munkatársam második házasságából várt babát, és az orvosa azt mondta neki 3-szor is, hogy lány lesz. Borzasztóan örült neki, mert a lányok apásak, a nagyobbik gyermeke amúgy is fiú, így nagy volt az öröm. Bevásárolt a szülés előtt a picinek. Szinte mindenből újat vett, lányosat, rózsaszínt meg pirosat. És mikor a csöppség kibújt megmutatta, hogy fiúcska. Akkorát káromkodott a szülőágyon, hogy az orvosa is meglepődött. Már egy éves a pici, de utólag már nem adja a fiát semmiért. Nagyon imádja, a férje talán még jobban is örül neki. Amit csak tudott visszacserélt fiús színűre, amit nem tudott azt eladta e neten. Nekem 6 hónapos a kislányom, nekem is 3-szor mondták, hogy lány, de én egy kicsit óvatosan vásároltam. Első perctől éreztem, hogy lány lesz, nagyon vártam a kis lényét. A nagy fiam 13 éves, mikor megtudta, hogy babát várok kiakadt, most meg annyira szereti, hogy sokszor rá kell szóljak, hogy ne birtokolja. Imádjuk.
sógornőmnek is 16hetesen még lányt mondtak, majd 20hetesen már fiu lett!! Még pocakban van- valszeg marad fiu!!
:)
Szió !
Nekem egyébként kisfiam lesz és rögtön 18 hetesen megállapitották ,hogy kisfiú .Azóta már voltam 4 d -én ott én is egyértelmüen láttam a kukit . A kisfiúkat könnyebben megállapitják sztem lányzóknál több a tévedés.
Ird majd meg ,hogy lett .:)
...bocsika azért irtam igy rögtön ,hogy "nekem egyébként" mert felcseréletem a mondatokat és azt szántam a végére .:))
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!