Járt úgy valaki, hogy azt mondták neki 18 hetesen, hogy lány lesz a baba és végül fiú lett?
Nekem 16 hetesen azt mondta a doki, hogy nagyon úgy fest, hogy lány. Örültünk, mint majom a farkának, mert lányt szerettünk volna. Bár azt is mondta, hogy még ne híreszteljük, mert a lába között volt a köldökzsinór, így nem 100 %.
Erre 20 hetes közli: bocsi, de fiú! :))) Már 2 éves lesz és így van jól, ahogy van! Csoda egy kispasi! :))
19 hetesen lanyt mondott a szonografus. Tobb uh nem volt (kulfoldon elunk). Mikor megszuletett akkor derult ki,hogy kisfiu :))) (fiut szerettunk volna)
Most ismet terhes vagyok (39 hetes) es a 20 hetes uh-on fiut mondtak. Majd 3 het mulva elkellett mennem egy soron kivuli uh-ra vmi mas miatt ahol megerositettek,hogy fiu.
Remelem most nem neztek felre :) (hamarosan kiderul)
Nekem nem 4D-re kapcsolva mondta, azon nem is láttuk. Ezért is reménykedem, meg 2D-n is csak oldalról, ebből sem tudom, hogy hogy állította, hogy lány... :)
Köszi utsó! :)
3-as vagyok.
Mi most masodjara nagyon lanyt szerettunk volna de nem banjuk,hogy ismet fiunk lesz :)
Most mar azert remelem,hogy fiu marad mert szinte kek minden cuccunk :)))
Kivanom kerdezo,hogy ugy legyen ahogy akarod. Elso baba amugy? Miert szeretnel ennyire fiut?:) Bocsi a kivancsiskodasert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!