A fogadott orvosnak és szülésznőnek mikor kell fizetni?
Figyelt kérdés
Mi van ha nem úgy bánik velem ahogy kéne? Nem mondott előre összeget hogy mennyit kér. Akkoq annyit adok neki amennyit akarok? Ha én csak 40.000ft ot akarok adni a dokinak?
Mielőtt elmegyünk a kórházból akkor adjam oda a pénzt? Ti hogycsinaltatok?
2012. szept. 18. 19:48
11/12 A kérdező kommentje:
Látom megoszlanak a vélemények.köszönöm mindenkinek
2012. szept. 18. 21:46
12/12 anonim válasza:
Ahhoz szólnék hozzá, hogy mennyit tanul egy orvos és egy szülésznő és nézzem meg a fizetését.
Ezt értem és egyet is értek, (bár én is lehúztam pár évet a hasonló kategóriájú béremért, tény, hogy nem emberéletek múlnak rajtam), de mondjuk 50-100e ft magyar bérekhez nézve enyhe túlzás (adózatlan) egy fél napos munkáért a fizun túl. Szóval az én 10-20 napos munkám ér annyit mint nekik fél nap (a béren túl), és ki tudja, az is lehet, hogy nem 1-2 szülés van egy nap.
30-ig korrektnek tartanám az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!