Vállalnátok a 4. babát, hogyha a férjetek első reakcióból kategorikusan kijelenti, hogy nem akar több gyereket?
Figyelt kérdés
3 közös gyermekünk van,legnagyobb 6,5-legkisebb 14hónapos.Nem kérek olyan véleményt,hogy miért voltunk felelőtlenek,ha nem akartunk többet.Félek ha megtartjuk megromlik a kapcsolatunk,ha meg nem-akkor én fogok magamra és rá haragudni és ez mérgezi meg az életünk.2012. szept. 18. 09:23
11/16 A kérdező kommentje:
mennyi hasonló történet-nem is gondoltam volna
köszönöm,hogy írtatok,azért lelket önt kicsit belém
2012. szept. 18. 11:51
12/16 A kérdező kommentje:
10-re- oh gratulálok!!akkor friss ropogós az él+mény :)
2012. szept. 18. 11:59
13/16 anonim válasza:
Első vagyok, nekünk se lesz még 2 évig olyan autó hogy beleférjen a 4 gyerek, mert annyi van vissza a hitelünkből. De most azért a 2 évért amit simán kibírunk autó nélkül nem fogom elvetetni a gyermeket aki 70 évig fog élni jó esetben :) Szóval érted :)) És nem is pont 2 év hiszen 9 hónap belőle a várandósság. (használt autóról beszélek természetesen)
14/16 anonim válasza:
Igen! Ész érvekkel alátámasztani, stb stb. Most nálunk is úgy nézett ki a dolog, hogy érkezik a kistesó, megbeszéltük a férjemmel, hogy ha terhes vagyok, nem fogom elvetetni, ne is kérjen rá. Mondta, hogy eszébe sem jutna ilyet tenni, mellettem állna mindenben, de annyira nem örülne a hírnek. Azóta megoldódott a dolog, nem vagyok terhes. Majd jövőre.
Mire megszületik a babátok, a kicsi is 23 hónapos lesz. A két nagy iskola-óvoda. A két kicsivel meg elbírsz. Szerintem ha az anyagiak engedik tartsátok meg.
16/16 anonim válasza:
Megtartották. :) 4. kislányukat várják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!