S. O. s Valaki valaki segitsen. Nagyon meg vagyok ilyedve. Ma voltam 38hetes uhn és azt irták a papirra hogy szokatlan fejforma. Miért van ez? Eddig mibden oké volt. Reggel óta csak sirok. Eddig n volt semmi baj.
Az én gyermekeim is szokatlan fejformával születtek, kicsit laposabb volt a buksikuk két oldalról, de ezt 2-3 hónap alatt teljesen elnőtték. Ez nem volt sem káros, sem szépséghiba, de egy orvos számára mégis észrevehető. Talán nálatok is csak ilyesmiről van szó. Nem vagyok szakértő, de ha valami deformitás lenne, az már sokkal előbb elkezdődött volna, és az előző ultrahangokon is észrevették volna.
De az izgalmad, könnyeid valóban megérnek annyit, hogy rákérdezz a dokidnál, és markánsan kérd meg, hogy mondjon valami megnyugtatót, mert ez a kifejezés, hogy szokatlan fejforma, valóban ijesztő egy laikus számára, főleg egy anyának.
Kitartást!
az első vagyok bocsi de milyen választ vártál?? Így látatlanban hogy azt mondjuk neked hogy biztos minden oké és TUTI semmi baja?? Ezt így hogy tudná bárki is megmondani neked interneten keresztül?
Feltételeztem hogy sztk-s rendelés lehetett mert ha engem tájékoztatás nélkül egy darab papírral amire ilyen dolog van írva elküldenek a magánrendelésről amiért kemény pénzeket fizetek- akkor abban a pillanatban hagynám ott az orvost.
Nem is értem hogy lehet hogy SEMMIT se mondanak, csak leírnak egy ilyet.
Egyébként meg tudom hogy ez milyen mert nekem az első babámnál találtak mindenfelé eltéréseket az sztk-n is és a magánban is (1 nap múlva volt már időpontom egyébként) de ott helyben mondták is, nem csak a papíron láttam leírva.
Tudom, hogy könnyű ilyet írni, de ne parázd túl a dolgot.
Komoly gondot már jóval hamarabb felfedeztek volna, vagy ha eddig elkerülte volna a figyelmüket, és most vették észre, nem hagyták volna annyiban, hogy csak ráírják a papírodra és kész.
Tudnod kell, hogy az ultrahangos dokinak mindent, de mindent rögzítenie kell, amit lát, akkor is, ha nincs különösebb jelentősége. Ez két dologra jó,védik vele önmagukat, és jól ráijesztenek az anyukákra.
Nem tudom, mit vársz itt tőlünk, egyikünk sem orvos, az uh-t csak a doki látta.
Egyébként meg ha nem mondott semmmit, gondolom nem lehet olyan komoly baj, DE én nem érném be ennyivel, én mindenképpen utánajárnék.
Nem kell a 4D uh-nál napokat várni. Hívj fel többet is, biztosan lesz valahol üres hely. Vagy menj vissza oda, ahol ezt felírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!