Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti szoktatok beszélni hangosan...

Ti szoktatok beszélni hangosan a babátokhoz amíg a pocakotokban van?

Figyelt kérdés
olyan szívesen mondanék neki én is egy-két szép szót,de kicsit bénának érzem magam...nagyon várom,hogy itt legyen már a karjaimban meg már most jobban szeretem,mint bárkit,de olyan fura lenne,ha magamban beszélnék!meg szoktam mindig simizni a pocim és nincs is jobb annál mikor reagál is rá egy-egy rúgással,de mégis olyan nehezemre esik,hogy hangosan szóljak hozzá!én vagyok csak így ezzel?
2012. szept. 17. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Én szoktam beszélni a kislányomhoz,de általában akkor mikor egyedül voltam otthon.
2012. szept. 17. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Én csak akkor beszélek hozzá, ha a párom is itt van, hogy ne érezzem magam olyan hülyén. Párom is beszél hozzá, kéri, hogy rúgjon meg, marha aranyos! :D

Próbálgasd, hátha egy idő után nem lesz olyan fura.

2012. szept. 17. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak te vagy ezzel így, legalábbis ketten már biztosan vagyunk:). ( Pedig amúgy meg jó a beszélőkém:) ) Én is ugyanezt érzem, bár amikor egyedül vagyunk, akkor azért beszélgetek hozzá, csak ilyen helyzet nagyon-nagyon ritkán van.
2012. szept. 18. 06:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Eleinte csak akkor mertem, ha nem volt itthon a férjem. :) Elmeséltem, hogy mi történt aznap, és hogy apa dolgozik. Aztán mivel sokszor jelezte ébrenlétét főzés közben, mindig elmeséltem, hogy most főzünk apának, és mit.

Most már akkor is szoktam beszélgetni, ha apa itthon van és ébren (folyamatos műszakozik, és havi minimum 7x éjszakás.

Tegnap volt először olyan, hogy anyunál voltam, és mikor ott éreztem a kis rugdosást, mondtam neki, hogy eljöttünk a nagymamihoz stb. :)

Előfordul az is úgy egy hónapja, hogy éneklek (vagy épp csak dúdolok) neki - főként 100 folk celsiust. :)

28hkm

2012. szept. 18. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!