Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdtetek el beszélni a...

Mikor kezdtetek el beszélni a babátokhoz?

Figyelt kérdés
Én olyan viccesnek érzem magam olyankor, néha nem is tudom mit mondjak! Van aki nem is szól hozzá?
2012. aug. 1. 14:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja 24 hetes vagyok.
2012. aug. 1. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:

a kislányommal már a pozitív teszt után kommunikáltam naponta

14 hét körül moccant meg, akkor meg zenét játszottam le, kenegettem a hasam volt időm vele foglalkozni itthon voltam végig. Már 2 éves a nagylány..

na most ez nem megy, néha van egy kis szieszta,mert ugye a nővére lefoglal, 26 hetes vagyok kisfiúnk lesz.

vele is kenegetem a pocim közbe a lányom üvölt hozzá , zenét hallgatunk mikor időm engedni..

2012. aug. 1. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Kifejezetten nem szoktam hozzászólni. Néha rászólok, hogy nyugodjon meg, ha nagyon ficánkol, vagy ha érzem, hogy aznap reggel megmozdul, akkor köszönök neki, hogy helló jó reggelt. Nagyjából ennyi. Harmadszor vagyok terhes, soha nem beszéltem a "magzataimhoz", csak amikor már kint voltak.
2012. aug. 1. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

fennhangon és sem beszéltem egyikkel sem magzat korban

3gyerek szintén .-)

inkább gondolatokat küldtem neki mosolyokat stb....

2012. aug. 1. 15:07
 5/10 Babeli Zurzavar ***** válasza:
en is pontosan igy ereztem magam,aztan elkezdtem befele beszelgetni... igazabol gondolkodni, es tokeletesen elhittem hogy hallja:-) majd ha mar nagyobb lesz a hasad vege fele,ugysem fogod megallni hogy ne nevess vagy eppen sirj azon amit csinal a hasfaladon,akkor majd konnyebben fog jonni kommunikacio. egy szo mont szaz,nem kell vele beszelgetni,a hangod ugyis ismeri mar...:-) izgalmas es boldog hatralevo idot!
2012. aug. 1. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Én még 1x sem beszéltem hozzá hangosan, csak ahogy az előttem lévők írják, gondolatban "beszélek" hozzá. Mikor már nagyokat rúg, akkor arra gondolok, hogy azt mondom neki ez nem esett olyan jól anyának, és biztos, hogy megérzi, mert abbahagyja. A párom szokott köszönni neki, de ő is csak ennyit, mikor hazajön megpuszilja, megsimogatja a hasam, és köszön neki is, de beszélgetni nem szoktunk vele.

35 hkm

2012. aug. 1. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Én szoktam hangosan hozzászólni, de csak akkor, amikor rosszalkodik, és szó szerint ugrál a hasamban... De akkor is szépen megkérem, hogy hagyja abba, mert az anyának nem kellemes...

ennyi

25 hkm

2012. aug. 1. 16:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor nem baj ha nem minden nap beszélgetek vele. Csak sok helyen olvasom, hogy jó ilyenkor beszélni hozzá, meg énekelni neki, mondókát mondani. Erőltetni meg nem lehet én is csak köszönök neki reggel, meg ha nem érzem a mozgását kérem meg, hogy csináljon valamit, hogy anya megnyugodjon.
2012. aug. 1. 17:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem fér a fejembe, hogy miért kéne neki énekelni. Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy olyan számot hallgatok, amit szeretek, akkor énekelek, de kifejezetten neki nem énekelnék, szerintem teljesen értelmetlen most még. Nem igen szoktam vele beszélgetni, inkább én is csak köszönök, meg gondolatokat közvetítek vele. Inkább akkor szoktam hangosan megnyilvánulni felé, ha az apja is ott van velem, de csak azért, hogy őt is bevonjam a történésekbe (pl a pöttöm lerúgja a vesém).

Személy szerint a telepátiában hiszek valamilyen szinten, és ezért pl már "képekben" bemutattam neki a nagyszülőket, a szobáját, a kutyánkat, a kajákat, a lakóparkot, ahol élünk, stb, kíváncsi leszek, hogy hogyan fog reagálni amikor először meglátja a fent említett dolgokat. Ezt sokkal értelmesebbnek tartom, mint magamban beszélni egy növögető pocakhoz, aki úgy se reagál rá, max annyira, mintha nem is beszélnél hozzá.

Viszont, amikor "képeket" mutatok neki, akkor sokkal nyugodtabb lesz, szóval szerintem biztos, hogy eljut hozzá. Sőt! Tovább megyek! Ő is megmutatja magát nekem, amikor álmodom. Már többször is álmodtam vele, legutóbb tegnap. Nagyon nagy élmény volt! :D

Ne nézzetek hülyének, kérlek! :)

Szép babavárást nektek!

23 h km

2012. aug. 1. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Én a pozi teszt után sokszor elmondtam neki,hogy kapaszkodjon ám most már...

azóta meg ha olyanom van mondom neki, hogy várjuk nagyon meg legyen kis erős meg ügyes... 12 hetes:)

2012. aug. 6. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!