Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány hetesen kezdtétek el...

KicsiSzív 2 kérdése:

Ti hány hetesen kezdtétek el a hasatokat kenegetni? Kinek melyik vált be?

Figyelt kérdés
15 hetesen még korai elkezdeni?Már nő a pocim.Hol vettétek és milyet?Nköszi
2012. jún. 19. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Babaolajjal kentem, szupi volt. Nekem nem lettek csíkjaim, de az hogy lesz-e striád vagy sem, az inkább genetika, de egy kis olajos kenegetés jót tesz a lelkednek is. :)

Szerintem az olajok jobbak, mint a krémek, de persze lehet neked más válik be.

2012. jún. 19. 14:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja, az lemaradt, hogy mikor kezdtem kenegetni. Nekem 23 hetesen kezdett nőni a hasam, így előtte szerintem nem kentem. De amúgy akkortól kend, amikortól jól esik. :)
2012. jún. 19. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én johnsons baby olajgéllel kenem magam a legeleje óta. A cicimen így is kijöttek a csíkok már a 12.héten,a hasamon egy darab sincs,az oldalamon talán 2.. Ez teljesen alkat függő,van akinek egy darab sem lesz,van aki tele lesz velük és van,akinek csak itt-ott jön elő.

26 hkm

2012. jún. 19. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Jajj, hát... 10. héttől, Vichyvel, speciális olajjal, kakaóvajjal minden zuhanyzás szerint bőrgyógyász tanácsa alapján használva ezeket.

A 36. héten fordult egyet a babám, és láthatóan (!!!) repedt két helyen. Innentől pedig folyamatosan repedt.

Kb. 40 ezer forintot igazából a szemétbe is dobhattam volna, vagy lehettem volna okosabb, mert orvosként tökéletesen tisztában vagyok benne, hogy ez kizárólag kötőszöveti tulajdonságok kérdése, nem krémeké.

Szülés után elhalványodott egyébként, a hasam lapos lett, ill. az edzések is segítettek, nem látszik már rajta a szülés, csak közelről halvány fehér csíkok.

Sok pénzt legközelebb már nem fektetnék a prevencióba.

2012. jún. 19. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
A dm-es sajátmárkás olaj szuper, nem drága és én már a 9.héttől használom és még mindig jó sok van, pedig naponta kenem, 27 hetes vagyok. Van vichy is, mert kaptam, de az olajtól sokkal jobb lesz a bőröm.
2012. jún. 19. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Sima babaolaj, a 12. héttől. Nem lett csíkom, pedig volt jó nagy pocim.
2012. jún. 19. 14:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek!Tudom,ez a genetikától is függ,majd kiderül,addigis kenem majd valmivel,legalább nem lesz száraz,mert most nagyon az.
2012. jún. 19. 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Sohasem kentem semmivel, harmadik babámat várom.

[link] 23 hetesen ilyen volt a hasam.

Egyikkel sem lett egy csíkom sem, szerintem is genetika, és bőrfüggő.

29 hkm

2012. jún. 19. 15:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korai én rögtön elkezdtem kenni, amikor megtudtam, hogy babát várok. Jó minőségű testápoló reggel és este, este pedig toroktól bokáig jó minőségű extra szűz olíva olaj, amibe tettem az illat kedvéért pár csepp bio masszázs olajat. Sehol egy csík és árban verhetetlen a 3. üveg most fogyott el.

38 hetes kismama

2012. jún. 19. 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:

16. héten, minden rendben volt kb. a34. hétig, és hirtelen annyira megnőtt (látványosan a hasam), hogy tele is lettem csíkokkal! Sajnos ez genetika

37 hkm

2012. jún. 19. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!