Nálatok hányadik hétben kezdődött el a "hamar kifulladok, nehezen kapok levegőt" állapot?
Figyelt kérdés
25 hetemet töltöm,de alig sétáltam ma 1 km-t és majd kiköptem a tüdőm! :(2012. szept. 17. 12:39
1/6 anonim válasza:
Hát nem tudom pontosan,de jó hamar...Nekem tuti,hogy a 25.hét előtt.A 20-25között kb.
2/6 anonim válasza:
Nekem a 30ik hét után. Addig semmi.De most is csak akkor ha sokat hajolgatok, pakolászok, vagy hanyatt fekszem.
Igazából most sincs semmi bajom, 2 napja szőlőt szüreteltem, szombaton egész nap sétáltunk egy rendezvényem stb. Nem vagyok Én beteg :)
Csak az alvással van bajom- kopp,kopp :)
37hkm
3/6 anonim válasza:
Nekem talán a 20.körül,de lehet még hamarabb.És ha én 1km-ert sétáltam közben 2szer ültem le pihenni.de tényleg.Lehet azért,mert sose sportoltam sose sétáltam főleg amióta kocsi van a seggem alatt (pár éve)A múltkor kicsit többet csavarogtunk gyalog este be is véreztem,és állítólag attól,hogy megeröltettem magam
4/6 anonim válasza:
Sétánál nem szoktam soha (nem diktálok olyan nagy iramot), viszont mikor a terheléses cukorra mentem fel a laborba (2. emelet), azért azt a lépcsőzést már megéreztem és emeletenként meg kellett állnom. Most 34 hetes vagyok, a séta (nem futó tempóban) még mindig megy kifulladás nélkül, a lépcsőket pedig elkerülöm :) Én járok kismama tornára is, lehet, hogy az is hasznos :)
5/6 anonim válasza:
A 8-10 hét között volt általános gyengeség érzetem. Aztán teljesen jól voltam. Vigyáztam,mert veszélyeztetettnek számítottam, de semmipanaszom nem volt:). Nem is értettem miről beszélnek a többiek. Napi egy óra séta! Ez volt a titkos karbantartóm:).
6/6 anonim válasza:
Én a 31. hétben járok és most kezdem érezni,hogy hamarabb fáradok,mint eddig,de azért nem vészes,kisebb megszakításokkal azért mindent meg tudok csinálni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!