Ti nem féltek, hogy beteg lesz a babátok?
Én azt gondolom, hogy egy bizonyos fokig normális,hogy aggódunk a születendő gyermekünk egészsége miatt.Természetesen mindenki azt akarja,hogy makk egészséges, gyönyörű gyermeke legyen! :)
Viszont ne ess át a ló túloldalára és ne beszéld be magadnak a bajt!Mindig pozitívan állj a dolgokhoz és úgy fogd föl, hogy vele nem történhet semmi baj.Ha mindenki ezen forogna és rettegne,előbb-utóbb kihalna a bolygónk. :) Te is látod, hogy mennyi gyönyörű gyermek rohangál körülötted, próbálj erre építkezni.
Vannak vizsgálatok,amivel kiszűrhetőek az esetleges fejlődési rendellenességek illetve ha ennyire rettegsz a szüléstől (és az esetleges problémáktól)fogadj olyan orvost,akiben vakon megbízol a szülésnél.Ezek mind megnyugtatást adhatnak.
De a lényeg: ÁLLJ POZITÍVAN A BABAVÁRÁSHOZ ÉS A SZÜLÉSHEZ!!
Egy egészséges,gyönyörű 7 hónapos kisfiú anyukája :)
Köszi szépen, igyekszem! És tényleg nem mindig erre gondolok, csak azért néha eszembe jut :).
Hál istennek minden vizsgálaton tökéletes eredményeket kaptunk, szóval nagy baj nem lehet.
Köszi!!
Nekem is eszembe jut, főleg, amikor rémtörténeteket olvasok a neten...nem is értem, minek kell ilyenekkel riogatni a másik embert. Mondjuk én is hülye vagyok, h elolvasom :)
Szerintem természetes az aggodalom egy bizonyos fokig, de nem szabad túlzásba vinni, és el kell hesegetni a negatív gondolatokat.
Szerintem az anyai megérzés már a legelejétől nagyon működik. Én például megéreztem, hogy baja lesz a kicsikémnek és sajnos be is igazolódott. Neked mit súg az ösztönöd, ha minden mást elcsendesítesz?
Legyen bizalmad és ne aggódj! A legtöbb anyuka feleslegesen aggódik és a babával minden rendben, de a sok aggódás rosszat tehet neki.
Én most újra babát várok és az előzmények miatt van bennem félsz, de úgy érzem legbelül, hogy nincs miért pánikolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!