Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti nem féltek, hogy beteg...

Ti nem féltek, hogy beteg lesz a babátok?

Figyelt kérdés
Én már fiatalkorom óta félek. Most, hogy terhes vagyok főleg. Aggódok, hogy nehogy baja legyen a szülésnél és maradandó károsodása legyen. Szörnyű, hogy ezen gondolkodok? Persze mindent meg fogok tenni, szeretni fogom, de nagyon aggódok...

2012. szept. 16. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy egy bizonyos fokig normális,hogy aggódunk a születendő gyermekünk egészsége miatt.Természetesen mindenki azt akarja,hogy makk egészséges, gyönyörű gyermeke legyen! :)

Viszont ne ess át a ló túloldalára és ne beszéld be magadnak a bajt!Mindig pozitívan állj a dolgokhoz és úgy fogd föl, hogy vele nem történhet semmi baj.Ha mindenki ezen forogna és rettegne,előbb-utóbb kihalna a bolygónk. :) Te is látod, hogy mennyi gyönyörű gyermek rohangál körülötted, próbálj erre építkezni.

Vannak vizsgálatok,amivel kiszűrhetőek az esetleges fejlődési rendellenességek illetve ha ennyire rettegsz a szüléstől (és az esetleges problémáktól)fogadj olyan orvost,akiben vakon megbízol a szülésnél.Ezek mind megnyugtatást adhatnak.

De a lényeg: ÁLLJ POZITÍVAN A BABAVÁRÁSHOZ ÉS A SZÜLÉSHEZ!!

Egy egészséges,gyönyörű 7 hónapos kisfiú anyukája :)

2012. szept. 16. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez természetes. Bár ne ezen rágódj mert csak bevonzod a bajt. Én most várom az eredményeimet, még 3 nap, de még ha van is rá pl. esély hogy nem minden lesz rendben, akkor is én tudom, hogy 100%-ig tökéletes lesz az erdmény. Ő az én kis kicsikém és tökéletes lesz és a legegészségesebb baba lesz a Földön! :) Próbálj te is így állni hozzá! :) Boldog babavárást!
2012. szept. 16. 21:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, igyekszem! És tényleg nem mindig erre gondolok, csak azért néha eszembe jut :).

Hál istennek minden vizsgálaton tökéletes eredményeket kaptunk, szóval nagy baj nem lehet.

Köszi!!

2012. szept. 17. 08:06
 4/6 anonim ***** válasza:
DE FÉLEK! NAGYON IS!
2012. szept. 17. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is eszembe jut, főleg, amikor rémtörténeteket olvasok a neten...nem is értem, minek kell ilyenekkel riogatni a másik embert. Mondjuk én is hülye vagyok, h elolvasom :)

Szerintem természetes az aggodalom egy bizonyos fokig, de nem szabad túlzásba vinni, és el kell hesegetni a negatív gondolatokat.

2012. szept. 18. 10:22
 6/6 Félőske22 válasza:

Szerintem az anyai megérzés már a legelejétől nagyon működik. Én például megéreztem, hogy baja lesz a kicsikémnek és sajnos be is igazolódott. Neked mit súg az ösztönöd, ha minden mást elcsendesítesz?

Legyen bizalmad és ne aggódj! A legtöbb anyuka feleslegesen aggódik és a babával minden rendben, de a sok aggódás rosszat tehet neki.

Én most újra babát várok és az előzmények miatt van bennem félsz, de úgy érzem legbelül, hogy nincs miért pánikolnom.

2012. szept. 24. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!