Én elevitet szedek és nem híztam tőle. Már az elejétől kezdve szedem, 66,5kg-ról 71 lettem.
30 hetes
2009. júl. 31. 12:52
2/10 anonim válasza:
Persze, én rengeteget híztam, és a babám is nagyon nagy lett, szerintem emiatt, mert az első teljesen normális súlyú volt, és semmi mást nem szedtem. Az egyik orvos ajánlja, a másik nem, mert még nem mutatták ki, hogy káros lenne, de én a helyedben inkább valami mást szednék.
2009. júl. 31. 12:53
3/10 anonim válasza:
Nem az elevit hízlal. Hanem az, hogy nagyon nagy étvágyat csinál. Azt már te magad döntöd el, hogy eszel e vagy nem. Ha nem eszel többet, hiába kívánod, akkor nem fogsz hízni tőle. Ha meg eszel, akkor könnyen magadra ránthatsz a terhesség alatt 30-40kg-ot is, én is így jártam. :-(
2009. júl. 31. 12:56
4/10 anonim válasza:
Szerintem alkatfüggő. Én hízni kezdtem tőle, aztán áttértem a gravidára, attól is híztam...
2009. júl. 31. 13:07
5/10 anonim válasza:
Én Elevitet szedtem az első 6 hónapban minden nap. Összesen 9,5 kilót híztam úgy, hogy egyszer sem voltam rosszul, nem hánytam. Szóval szerintem ez ugyanúgy alkati kérdés, mint a fogamzásgátlónál. Én attól sem híztam, de ismerek olyat aki igen, illetve arra fogja.
A babám, viszont nagy lett, 4080 g, de nem az Elevittől, hiszen az utolsó 3 hónapban már nem szedtem.
2009. júl. 31. 13:10
6/10 anonim válasza:
Ha hízik is a kismama, nem magától az elevittől, hanem a vitamin miatt lehet hogy sokat eszik, és attól hízhat. Én is ezt szedtem, én nem híztam tőle.
2009. júl. 31. 13:29
7/10 anonim válasza:
1 szem tablettától nem lehet hízni! Az a baj, hogy sok kismama úgy fogja fel a babavárást, hogy "kettő helyett kell enni" , aztán felszalad félidőig 20kg, és akkor mindjárt a tabletta a bűnös. Biztos, hogy több energiára van szükségünk, de mértékkel is lehet enni, hogy jól lakottnak érezzük magunkat, sokszor keveset, nem napi 3-szor sokat.
60kg-ról indultam, most vagyok 69 kg és mindennap szedem az Elevitet és nem éhezek, 2-3 naponta sütit is eszem.
Mértékkel és nem kettő helyett, ez a lényeg.
2009. júl. 31. 13:29
8/10 anonim válasza:
Sajna nagy étvágyat csinál.Figyelj oda az étkezésre.Szoptatás alatt is szedtem,mert téli baba lett és hogy tuti legyen minden vitamin a tejcsibe,de nem is fogytam a szoptatás alatt,mert igazából nem is figyeltem ugy a táplálkozásra,sajnos.
2009. júl. 31. 13:36
9/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy egyik magzatvédőtől sem lehet hízni. Az Elevitről azt hallottam, hogy valóban aki ezt szedi nagyobb babája lesz, ezért is szokták leállítani a szedését a vége felé. Én a Femibiont szedem, semmi panaszom nincs rá, az étvágyam sem lett nagyobb. 19 hetes vagyok és 4 kg jött fel eddig. Én sokszor azt csinálom, amikor de, vagy du. megéhezem gyümölcsözök és ez bevált, sőt a székletet is teljesen rendben tartja. Nézd meg azért, hogy mennyi B12 van benne, mert egyébként ez a vitamin felelős a étvágyjavításért.
2009. júl. 31. 17:31
10/10 anonim válasza:
13:29 vagyok! A 31. hétben vagyok most, mindennap szedem az Elevitet, a babám súlya pont jó, inkább kisebb is, mint az átlag, és még a pocakom sem nagyon látszik, úgyhogy cáfolnám, hogy óriásbébik lesznek az Elevittől.
Nagyobb súlyú babája bizonyítottan inkább azoknál a kismamáknak születik, akik terhességi cukorbetegségben szenvednek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!