A beágyazódást aki tudta/érezte mikor volt, válaszolna hogy az is járhat mensis görcsökkel?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy utólag visszagondolva 6-7 nap környékén (aktustól számolva) érzett menstruációs görcs szerűségeket és aztán baba is lett?2012. szept. 16. 12:39
1/6 anonim válasza:
Én sejtettm, hogy babánk lesz, annak ellenére, hogy nem terveztük, becsúszott, a peteérésem eltolódott... Nekem nem volt menziszerű görcs, inkább valami meg nem fogalmazható érzés...
32 hkm
2/6 anonim válasza:
igen,járhat!sőt nekem sokkal,de sokkal jobban görcsölt a hasam,mint mikor meg szokott jönni!majdnem 3 napig görcsöltem,aztán abba maradt és rá olyan 4 napra meg jött a "mindjárt megjön" érzés,de aznap reggel már halvány pozítívat teszteltem!
3/6 A kérdező kommentje:
Igazából már van egy kisfiam de egyáltalán nem emlékszem hogy is volt akkor.
Most 9én voltunk együtt a párommal és tegnap este meg ma egész nap rámtörnek erős mensis görcsök. Egyébként sose szoktam ilyet érezni csak akkor mikor valóban meg is jön.
most volt 6-7 nap lehetséges hogy sikerült???
2012. szept. 16. 13:42
4/6 anonim válasza:
hány napos a ciklusod?mikor volt peteérésed?
5/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is erős menstruációs görcseim voltak már jó egy héttel a várt előtt és utána is. Aztán amikor már egy hete meg kellett volna jönnie de még mindig csak görcsöltem teszteltem és pozitív lett. Szóval igen járhat vele. 24 hkm
6/6 anonim válasza:
Szia. Az nekem ugyanaz volt, mint az előttem szólónak és én is 24 hetes vagyok :). Nem terveztük, egy héttel azelőtt kezdtem el görcsölni, hogy meg kellett volna jönnie, biztos voltam, hogy annak a jele... aztán csak nem jött meg, de még mindig görcsöltem, feszültek a melleim, mint a menszesz előtt. 5 napot késett, amikor pozitívat teszteltem. Ráadásul a ciklusom 5. napján sikerült teherbe esni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!