Aki túlsúlyosan esett teherbe válaszolna nekem pár kérdésre?
szóval én most 80-90 kiló között vagyok.(vérnyomásom nem magas,viszont vérszegény vagyok.)
hogyan alakult nálatok a babavárás?komplikációk szülés alatt?
szülés után nem maradt csúnya a hasatok?nem lett olyan "lógós"?
86 kilóval estem teherbe, alig híztam, viszont terhességi diabéteszem lett. 160 ch-s diétára fogtak, nagyon vigyáztam, betartottam, a kilók szépen lassan lementek, helyette jött a víz, így 92 kg-mal mentem szülni.
Szülés után kb. egy hét alatt lement az összes víz, 75 kg körül voltam, amire sajnos nem vigyáztam és visszajött pár kiló.
Császárom volt, szerintem ezért is, de nekem lógós maradt a hasam. :(
Veszélyeztetett terhes voltam, de nem a vérnyomás miatt, az végig jó volt. A szülésnél sem a kilók miatt lett komplikáció.
Szia!
90 kilóval lettem terhes. 84 re fogytam le az első 3 hónap alatt. Én is vérszegény vagyok. Az utolsó két hónapban jött vissza a 6-7 kiló, mert elkezdtem vizesedni. Így 90 kilóval mentem szülni. A kórházból pedig 70 kilóval jöttem ki. A babavárás alatt nem volt semmi gond csak vas tablettát kellett szednem. Komplikáció különösebben nem volt. Gátvágásnál egy ér elpattant így több vért vesztettem, ezért plazmát kaptam rögtön szülés után. 2 hónapig szédültem a vérszegénység miatt. A szülést követő két napban pedig nem tudtam felkelni. A hasam szülés után azonnal visszahúzódott, 2. napon már senki meg nem mondta, hogy terhes voltam. Most 78 kg-al kezdtem a terhességemet és 86-nál tartok. Most még több vasat kell szednem. 32 hetes vagyok és a terhességem elején híztam fel 84-ig, majd az utóbbi 3 hónapban még plusz 2 kilót. A hasam bízom benne nem fog ismét lógni, bár most nagyobb a hasam. Sztem 90 kiló körül megyek megint szülni.
köszönöm mindenkinek a válaszokat.
85-87 kiló körül vagyok mostanában,de ez változó nyilván attól függ mennyire vagyok stresszes.(stressz miatt állandóan eszek ,ha nem nassolok akkor mozgás nélkül is 5-7 kilóval tudok kevesebb lenni) de egyébként mozgok sokat.
járok salsára és fittdancre is.
remélem ha majd terhes leszek sem kell lemondanom a mozgásról.
még csak tervben van a baba de úgy fél éven belül biztosan szeretnénk.
csak még nagyon fiatal vagyok és kicsit félek,hogy nem fogok szülés után tetszeni a páromnak.
A versenysúlyom 74 kg (egyébként aki nem tudja, az max. 60-nak néz).
Ennyi voltam, amikor az első babámmal teherbe estem. 102 kg-val mentem szülni. Belekakilt a magzatvízbe, ennyi volt az össz komplikáció szülés közben. A terhesség alatt párszor kevesebb volt a magzatvíz, mint a normális, ezért magzati szív uh-t csináltak. Folyamatosan kisebbnek mérték, az is volt :) 46 cm, 2750 g-mal született. 9,5 hónapos korában 88 kg voltam, megint terhes lettem, szintén 102 kg-val mentem szülni. Gyönyörű, komplikációmentes szülésem volt, ahogyan maga a terhesség is az volt, őt is picivel kisebbnek mérték, ő is 46 cm lett. 1,5 éves korára 74 kg lettem ismét. Most megint babát várok, a 30. héten 91 kg-nál tartok...
Nem zabálok, de nem is figyelek maximálisan oda az étkezésemre. Soha nem tartoztam a laposhasúak családjába, de nem is "lógos". Pár csík lett rajtam, de a férjemnek kifejezetten tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!