Kismama vagyok, Aranyeres panaszokra ki mit használt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 11:29
1/5 anonim válasza:
Amikor terhes voltam Sperti kúpot, szülés után Mast u kúpot és krémet.
2/5 A kérdező kommentje:
2 gyógyszertárba voltam és egyikben sem tudtak javasolni semmit sem.
Neked ki ajánlotta?
2009. júl. 31. 14:53
3/5 anonim válasza:
Szia. Sperti. Van krém is, applikátorral, belülre is jó. Gyógyszerész ajánlotta, rá van írva, h lehet használni.
Viszont próbálj meg ezen kívül mást is. Kerüld a sok ülést, mozogj amennyit bírsz és egyél sok gyümit és rostosat. Nekem sajnos a vastabi hozta ki, azért váltottam másikra: jobb lett, de vszinű más szülésig nem fog elmúlni, nyomja a baba is.
4/5 anonim válasza:
első vagyok
Bementem egy patikába, mondtam, hogy aranyérre kellene valami, és ezt adták.
Előtte nem is hallottam róla.
5/5 anonim válasza:
Nekem elég komoly aranyerem volt terhesség alatt és ami nagyon bevált az a venoruton krém és egy kúp amit a gyógyszertárban kevernek, na és persze köröm virág tea amivel gőzöltem, csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!