Vérzés lehet aranyeres fájdalom nélkül?
Figyelt kérdés
Meglevő aranyereim nyugalomban voltak eddig, előfordult nyhártya berepedés (ez utóbbit éreztem természetesen). Erőlködéssel sajnos elég rendesen vérzett (azért még figyelem)... de különösebb fájdalommal nem jár.
(egyébként vasat és terhesvitamint is szedek még, úgyhogy sajnos tudom mi segít még a problémákhoz)
Harmadik trimeszteres kismama
2011. jan. 15. 13:50
1/3 anonim válasza:
Lehet, nekem külső és belső aranyerem is van, minden szorulásos wc-zés után vérzik, de ilyenkor nem fáj, doki mondta, hogy ilyenkor az erőlködés miatt a belső kifakad.Én az első szülés óta szenvedek tőle, tíz éve, a küslőt már gyűrűzték is de ugyanúgy kiújult az is.
2/3 anonim válasza:
Nekem is minden szorulásos nagy dolog közben vérzik, de nem fáj. Viszont már a terhesség előtt is volt. Tegnap nem nagy wc-n voltam, és véres lett a wc papír. Nagyon megijedtem, azt hittem, hogy hüvelyből jött, de nem hanem az aranyeremtől. Pedig nem is éreztem semmit.
30+5 hkm
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Lehetőségekhez képest panaszmentes babavárást továbbra is!
2011. jan. 15. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!