Kiknek kell szedni a MagneB6-ot? Milyen panaszokra?
Figyelt kérdés
Ha az orvos nem mondja külön, akkor is érdemes?2011. máj. 3. 13:14
1/4 anonim válasza:
Ha görcsöl a hasad! Akkor is jó ha feszült vagy...
2/4 anonim válasza:
nekem orvos mondta,görcsöltem.az 5. héttől a 36. hétig folyamatosan szednem kellett.
3/4 anonim válasza:
Én csak terhesvitamint szedtem, de a védőnő azt tanácsolta, hogy szedjek 2x1 MagneB6-ot mellé. Ha Neked nem mondták, de fájdogál vagy feszül a hasad, vagy ideges/feszült vagy, szerintem bajt nem csinálsz, ha beveszel belőle. A B6 jó lehet a rosszullétekre is.
4/4 anonim válasza:
Nekem az első babánál és most sincs keményedésem, görcsölésem... szóval semmi panaszom. Elevitet szedek heti 3 alkalommal, meg vastablettát napi 1x. És ehhez még szedem a 20.héttől a MagneB6 vitamint is. A doki mondta, hogy vegyek be napi 1 db-ot, azzal ártani nem ártok.
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!