Szerintetek egy kezdő orvos tévedhet ilyenben, és ekkorát?
Nem jött meg, teszt pozitív, de gondoltam még ráérek...
Aztán egyik éjjel erősen görcsöltem, és bementünk az ügyeletre, ahol egy fiatal orvos nézett UH-val, de úgy tűnt annyira nem is kezdő, ügyesen bánt a géppel is.
Akkor voltam menzesz szerint 5hét 6 napos, koronggal ő már 6 hetet forgatott ki. Hüvelyi UH-val nézett és ezt látta: 20x18 mm es szabályos petezsák, benne 6 mm CRL-ű élő embrió. Hallottuk a szívmúködést.
Kérdésem az lenne hogy a terhesség korát jól állapította-e meg, illetve ha pl az előző ciklus közepén fogant volna a baba azt észrevette volna-e, hogy mondjuk akkor már 3x akkora lett volna az embrió. Az előző ciklusban fogant volna csak egy példa volt, mert utána megjött rendesen. Szóval hogy pl menzesz szerint 4 héttel nagyobb babát észrevette volna-e?
Köszönöm szépen a segítséget,meg is nyugodtam..
Hááát nem tudom , nekem már 6 hetesen is olan mint egy kis babszem. Annyi hogy a petezsák nagyobb rajta. Nagyobb fekete olt.. :-))
Mindegy, de nagyon édes, és ez a természet csodája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!