Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tandijkedvezmény já-e 5...

Tandijkedvezmény já-e 5 hónapos terhesen? engem jol átvertek a költségtéritéssel kapcsolatban, azért kérdezem, mert rámvertek még 30ezer forintot. érdekes a nyáron megkérdeztem és azt fizettem be amit mondtak.

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 07:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Az hogy jár/járt-e kedvezmény sajnos nem tudom.

De most szept. 1-el változott az oktatási és oktatási finanszírozási törvény.Ha te most iratkoztál be, és most szept elején kezded a tanulmányaidat akkor rád már az új jogszabály vonatkozik.Ha járt a kedvezmény, de eltörölték akkor sajnos már nem jár neked.

Az új jogszabályokat meg véglegesen csak 2-3 hete kapták meg az intézmények.

Én a gimivel jártam így.Járok egy okj-s szakképzésre, és még májusba bőszen mondták hogy ugyan oda lehet menni gimnáziumba is évente 10e-ért.Nagy örömmel mentem is, aztán augusztus közepén közölték hogy új a törvény, nm csinálhatom párhuzamosan a kettőt támogatottan és így 60e/ félév.

2012. szept. 13. 07:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen suliba jársz? Ott kéne igazából érdeklődni. Ha egyetemre, akkor a hallgatói önkormányzatnál is érdemes.
2012. szept. 13. 10:04
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm....
2012. szept. 13. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!