Pont aznapra van kiírva a babám mint én voltam? Nem érdekes?
Apósom azon a napon született mint az anyja. Èn is akörül voltam kiírva de nem szültem meg akkor.
Apukámnak 2 testvére van és 4 év a külömbség köztük, és mindegyik ugyan azon a npon született.
hát ez klassz ! talán időre születik és akkor együtt ünnepelhettek Te csodás ajándékot kapsz utánna megy együtt fújjátok a gyertyákat.
mi eredetileg a lányom szülinapjára időzitettük a kistesót aztán a névnapja elött született egy nappal.
annyi érdekesség van még hogy a 20. a utáni napokon nálunk sorban születtek az emberek . van rokon aki 21,22,23,24.28.-án . de nem tartom sorsszerünek .
én kedden születtem és a férjem is kedden ugyanabban az évben.
van ilyen ..
Első körben engem is a szülinapomra írtak ki, aztán 1héttel előbbre, végül 2hét van köztünk :)
Én azért örülök annak, hogy nem a szülinapomon szültem, bár szép ajándék lett volna :)
Én jan 18.-án születtem,de nem tudtam mikorra voltam kiírva,csak most szóba került: jan 28,és pont akkorra vagyok kiírva a babóval.
Érdekes,amiket írtatok.
Nov 5-re voltam kiírva a lányommal, én 6-án születtem és ráadásul pont annyi idős voltam,mint anyu,amikor szült engem:):)
Aztán a kisasszony úgy döntött, nem jön időbe, 15-én született:):)
Férjem született pont egy napon az anyjával.
A vicc az, hogy arra a napra volt kiírva, mint az apja, erre anyósom túlhordta és így az ő napján született meg :)
Én aznapra voltam kiírva mint anyukám, Október 24-ére, de 23-án születtem.
A lányom meg az én szülinapomra Október 23-ára volt kiírva, de már Október 15-én megérkezett. De örülök neki, én nem szerettem volna a szülinapomon kórházban lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!