Nem értem úgy hízok mint egy hordó . Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Volt már terhességem de ez most olyan más,Úgy hízok mint egy hordó és nagyon nagy már a fenekem .Aki esetleg így hízott annak milyen nemű lett a babája?????????A másik babánál csak a hasam nőtt és híztam most meg körbe van a hasam mint egy úszógumi és a fenekem nő nagyon.2012. szept. 12. 21:54
1/3 anonim válasza:
Pont most írtam le egy másik kérdésre, hogy a 9. héten 5,5 kg-nál tartok.
Gondoltam, hogy hízni fogok, nade ennyire.....
Nálam sokat számyt,hogy most nem sportolhatok, és cukros kajákat kívánok. Előtte napi sporttal és ésszerű étkezéssel voltam 58 kg.
2/3 anonim válasza:
Hát én ismertem fiús és lányos kismamákat is,akik fenékre hiztak meg nagyon.Nincs ez a baba nemével összefüggésben.Nekem kisfiús pocakot látnak mindig,pedig lányom lesz.Nincs pedig hegyes hasam,amivel a fiús kismamát jellemzik,csak simán keskeny a csipőm igy előre nő a hasam,nem fenékre meg szétterülve.Én meg egyébként egy zebrának érzem magam a csúnya csikok miatt,vagy egy pingvinnek,mert dölöngélve megyek...Igaz,hogy én a terhesség előtthöz képest csak 4kg-t hiztam,de bőven van feleslegem.Első 12hétben fogytam 5kg-t,pedig rosszul sem voltam.Tehát ahhoz képest 9kg-nál tartok,de mivel a terhesség előtti számit szerintem,így 4nél.Hálisten nem is vizesedek meg semmi.37hkm
3/3 anonim válasza:
Én mindig kis adagokat ettem.Nem voltam egy jó evő.Mióta terhes vagyok egy lovat is felfalnék.Még van 4 hetem de már +13kg-nál járok.Nekem nem a fenekem hanem a combom vastagodott meg nagyon.Hegyes, nagy pocim van és fiam lesz.A tesómnak ugyan ilyen pocakja volt mint nekem viszont ő hízott nagyon a fenekére, neki lánya lett.Előtte ugyan így volt, a feneke nagyon nagy volt, ikrei születtek, fiú, lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!