Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem értem úgy hízok mint egy...

Nem értem úgy hízok mint egy hordó . Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Volt már terhességem de ez most olyan más,Úgy hízok mint egy hordó és nagyon nagy már a fenekem .Aki esetleg így hízott annak milyen nemű lett a babája?????????A másik babánál csak a hasam nőtt és híztam most meg körbe van a hasam mint egy úszógumi és a fenekem nő nagyon.

2012. szept. 12. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Pont most írtam le egy másik kérdésre, hogy a 9. héten 5,5 kg-nál tartok.

Gondoltam, hogy hízni fogok, nade ennyire.....

Nálam sokat számyt,hogy most nem sportolhatok, és cukros kajákat kívánok. Előtte napi sporttal és ésszerű étkezéssel voltam 58 kg.

2012. szept. 13. 06:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát én ismertem fiús és lányos kismamákat is,akik fenékre hiztak meg nagyon.Nincs ez a baba nemével összefüggésben.Nekem kisfiús pocakot látnak mindig,pedig lányom lesz.Nincs pedig hegyes hasam,amivel a fiús kismamát jellemzik,csak simán keskeny a csipőm igy előre nő a hasam,nem fenékre meg szétterülve.Én meg egyébként egy zebrának érzem magam a csúnya csikok miatt,vagy egy pingvinnek,mert dölöngélve megyek...Igaz,hogy én a terhesség előtthöz képest csak 4kg-t hiztam,de bőven van feleslegem.Első 12hétben fogytam 5kg-t,pedig rosszul sem voltam.Tehát ahhoz képest 9kg-nál tartok,de mivel a terhesség előtti számit szerintem,így 4nél.Hálisten nem is vizesedek meg semmi.37hkm
2012. szept. 13. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mindig kis adagokat ettem.Nem voltam egy jó evő.Mióta terhes vagyok egy lovat is felfalnék.Még van 4 hetem de már +13kg-nál járok.Nekem nem a fenekem hanem a combom vastagodott meg nagyon.Hegyes, nagy pocim van és fiam lesz.A tesómnak ugyan ilyen pocakja volt mint nekem viszont ő hízott nagyon a fenekére, neki lánya lett.Előtte ugyan így volt, a feneke nagyon nagy volt, ikrei születtek, fiú, lány.
2012. szept. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!