Mire számíthatok a terhesség alatt és a szülésnél, ha sok magzatvizet (polyhydramnion) állapítottak meg?
ha baj lenne, biztos szólt volna a doki. Megteszik a kellő vizsgálatokat és óvintézkedéseket.
A szülésnél nem hiszem, hogy bármit is befolyásolna.
szia, én 22 hetes ikres kismama vagyok, nálam is több mvizet állapítottak meg a genetikai vizsgálaton az egyik burokban. Így elküldtek magzatvízvételre mivel ez utalhat rendellenességre.(szív-,hólyag-gerinc-) Az én dokim viszont megnyugtatott nem lát semmi kórosat nyugodjak meg az uh-n mindent jól lát és működik is. Azért elmentem a mvízvételre mostmár járjunk a végére, hát most ennek az eredményét várom remélem semmi újat nem fognak mondani mert azt nem élném túl!!!
Nem akartalak megijeszteni, mert sokat olvastam affelől is hogy a magzatvíz megítélése relatív, hol több hol kevesebb. üdv.
Sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat. Én tulajdonképpen attól félek, amit az uh-os orvos is mondott, hogy a sok magzatvíz miatt akár koraszülésre is számíthatok, meg a burok hamarabb megrepedhet. Nem tudom ez a mindennapi tevékenységet befolyásolja-e, mert még dolgozok és bent úgy beszéltük meg, hogy júl. végéig maradok is. A saját orvosommal még nem beszéltem ez ügyben, mert csak annyit mondott, hogy három hét múlva menjek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!