Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes uh. Méretek! Meg...

12 hetes uh. Méretek! Meg vagyok ijedve! Minden méret jó lett kivéve az FL (combcsont) FL:0,58cm Ez nagyon rövid. Ez még változhat? Lehet ebből valamire következtetni?

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok szomorodva.
2012. szept. 12. 18:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A 26hetes vagyok.Akkor a miénk nem üt a férjemre,mert ő 190cm :)Ne izgulj.Mikor mész egyébként legközelebb?Majd írd meg hogy alakultak a méretei a babának.
2012. szept. 12. 19:45
 12/22 A kérdező kommentje:
de aranyos vagy!!:) csak 18 hetesen megyek de írok mindenképpen!!!!!!
2012. szept. 12. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:

Oké,majd várom és egyeztetünk.Mondjuk én 20hét+1 naposan voltam,de nekem még akkor is kisebb volt kicsit,azt írták uh alapján 19hét 2napnak felel meg,mégis azt mondták hogy nincs ezzel semmi baj,határértéken belül van:)

23hetesen pedig már minden értéke annyi volt mint a táblázatban:)

Boldog babavárást,és főőő a nyugalom :)

2012. szept. 12. 19:54
 14/22 Csaponane ***** válasza:

Szerintem ne aggódj a méretei rendben vannak. Böngésztem egy kicsit, és ha te is körbenézel a neten látod, hogy ott is vannak különbségek, a leírásokban. Biztosan minden rendben lesz a babáddal. Ne idegeskedj, mert az árt a babának! Boldog babavárást!

Üdv 28 hkm

2012. szept. 12. 19:55
 15/22 A kérdező kommentje:

köszönöm,hogy foglalkoztatok a témával! én is nézegettem a netet és tény h rövid a combcsont.én nagyon remélem ,h arányos lesz a baba.nem egyszerű a terhességem..3.baba és nem akartam megtartani..sok oka van h miért..

jelentkezem majd..

2012. szept. 12. 20:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is 6 mm- t mértek, de azt mondta a doki, hogy nincs semmi gond! Ezen ne idegeskedj!
2012. szept. 12. 20:30
 17/22 A kérdező kommentje:

kedves vagy köszi!! remélem behozza majd a lemaradást!

mentek a zöld kezek mindenkinek!

2012. szept. 12. 20:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ne izgulj! Összenéztem az én 12+4 hetesemmel, és kb. arányosan kisebbek picivel a Tiéid. Szóval szerintem jó ez is!
2012. szept. 12. 21:22
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!!

Örülnék ha írna még olyan aki hasonló cipőben járt!

2012. szept. 13. 18:58
 20/22 Alid válasza:
Én is hasonló cipőben járok a combcsont hosszát illetően. 12 hetes 5 napos terhes vagyok és 6,4 mm-es a combcsont. A doktornő azt mondta minden rendben van. Későbbiekben is kisebb volt a combcsont hossza, vagy megfelelt az átlagnak? Végül hány cm-rel születtek a babáitok?
2017. jan. 4. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!