12 hetes uh. Méretek! Meg vagyok ijedve! Minden méret jó lett kivéve az FL (combcsont) FL:0,58cm Ez nagyon rövid. Ez még változhat? Lehet ebből valamire következtetni?
Oké,majd várom és egyeztetünk.Mondjuk én 20hét+1 naposan voltam,de nekem még akkor is kisebb volt kicsit,azt írták uh alapján 19hét 2napnak felel meg,mégis azt mondták hogy nincs ezzel semmi baj,határértéken belül van:)
23hetesen pedig már minden értéke annyi volt mint a táblázatban:)
Boldog babavárást,és főőő a nyugalom :)
Szerintem ne aggódj a méretei rendben vannak. Böngésztem egy kicsit, és ha te is körbenézel a neten látod, hogy ott is vannak különbségek, a leírásokban. Biztosan minden rendben lesz a babáddal. Ne idegeskedj, mert az árt a babának! Boldog babavárást!
Üdv 28 hkm
köszönöm,hogy foglalkoztatok a témával! én is nézegettem a netet és tény h rövid a combcsont.én nagyon remélem ,h arányos lesz a baba.nem egyszerű a terhességem..3.baba és nem akartam megtartani..sok oka van h miért..
jelentkezem majd..
kedves vagy köszi!! remélem behozza majd a lemaradást!
mentek a zöld kezek mindenkinek!
Köszi a válaszokat!!!
Örülnék ha írna még olyan aki hasonló cipőben járt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!