Nálatok előfordult, hogy a baba mellkasa és hasa arányában 2 héttel kisebb, a feje pedig 2 héttel nagyobb volt az átlagnál? A combcsont pont megfelel a korának. Üdv: 32+4 hkm
Nekem is hasonló volt 32. héten, csak nem 2 héttel, hanem 1 héttel volt "lemaradva" a mellkasa. 36. hétre behozta a lemaradást. Sőt! Most azt mondták, hogy v.színű nagy baba lesz, még az is lehet, hogy 3,5 kg feletti.
Nyugi, ha baj lenne, mondta volna a doki. Amúgy a standard táblázatnál is vannak +/- mm-ek, nem egyformán növekszik minden baba.
Üdv, 36+3 hkm
Semmit nem jelent! Nyugodj meg, ahogy az előttem szólók is mondták. Első fiamnál mindig 2 héttel nagyobb fejet mértek pl. és gyönyörű, arányos fejecskével született. A súlyát meg 3000g-ra saccolták, rá 5 napra született 3800g-al. Nem mér tökéletes pontossággal a gép.
Nekünk mellkast nem is szoktak nézni, csak pocakot. Az egyik legjobb kórházba járok pedig. Fura.
36. heti uh-n volt a legkisebbemnél,hogy az egyik 3 héttel kisebb,a másik 1 héttel kisebb volt az olyankor szokásosnál (fejet és combcsontot nézett a doki,nem tudom már hogy melyik volt mennyivel kisebb). Addig normálisan fejlődött,még a 28. heti uh-n is rendben volt.
A 40. héten teljesen arányosan,kifogástalan méretekkel született meg! :-)
Ne aggódj,a babák néha "megzavarodnak" odabent,de ez nem jelent bajt! Majd mire megszületik,addigra arányossá fejlődik! :-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!