Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elsőbabások! Nem furcsa...

Elsőbabások! Nem furcsa élmény, hogy egyre nagyobb a pocitok?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fura, pedig nem voltam ám nádszálkisasszony, mikor terhes lettem. De ez olyan más! És mozog! :D Komolyan mondom megtartanám így örökre.... Gondolom később, amikor majd leszakad tőle a hátam, akkor nem így fogom érezni, de most így 23 hetesen olyan formás kis poci!

Ti hogy álltok a pocaktémához? Szeretitek?

2012. júl. 31. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia! :D

Ez jó! :D

Fura, fura és igen én sem voltam vékonyka előtte sem, és 23 hetesen még nem is volt ekkora pocim. :D

De így 26 héttel már érzem, hogy kezd azért nehezedni a kisasszony. Már a mozgás sem olyan könnyű (értem itt az ágyból felkelős szitut). Imádom mikor (szerintem) szaltózik a pocakomban.. :D Nekem már most leszakad a hátam, de ez gondolom alkatonként változik.. :)

Novemberi baba lesz? :)

Amúgy igen!!! Imádom a pocakom, és a kis pocaklakómat is! <3 :)

Boldog babavárást!

2012. júl. 31. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Sziaaa :)

Én még csak 16 hetes vagyok, de azért már eléggé kigömbölyödök , most kezdett nagyon növögetni... Jó, hogy már idegenek is észreveszik, és én is nagyon élvezem, szeretem ha látszik... Ugyanerre gondoltam ma, a nődokinál várva, ahol egy nagyon pocakos kismami szenvedett, hogy ez csak most ilyen élvezetes, az utolsó hetek nehezebben telnek majd. Szép állapot az biztos, és az egész világ kedvesebb hozzád :D

2012. júl. 31. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Én mindkétszer imádtam a pocakom, igaz a 30. héttől kábé már sehogy sem volt jó. Nekem 3 fokozatban nőtt mindig, először a puffadás az elején, utána kis gömbölyded úgy a 25. hétig, aztán utána hatttttalmas...a végén meg ugye leszállt, na akkor rettenetesen durván néztem ki, mert szemből nem is tűnt nagynak, de egyszer véletlenül megláttam magam oldalról...mintha valaki odaragasztott volna egy kosárlabdát a micsodám fölé, medicinlabda súlyban.

Egyébként meg a felétől én mindig úgy éreztem, mintha mindig is ott lett volna a poci, imádtam ahogy mozog a baba, jó volt, nagyon szerettem terhesnek lenni.

2012. júl. 31. 20:03
 4/11 Szanka ***** válasza:

Sziasztok!

Fuh, hát én mindig is az a csaj voltam, aki meg volt akadva, ha egy deka is feljött rám; "Úristen, milyen kövér vagyok!!!" Pedig nem, olyan pont jó, senem kövér senem deszka.

Terhes lettem, jaj hát kellett egy kis idő, hogy felfogjam, hogy a baba miatt hízok, meg nő a pocim. Ha csúnya, ha nem csúnya én eleinte utáltam terhesnek lenni, már 12 hetesen azt vártam mikor lesz vége ennek a borzadalomnak, pedig akkor még semmi sem látszódott, meg rosszul is voltam vele eleinte, fogytam is.

Mikor a 20. héten megmozdult akkor teljesen megváltoztam. Sztem akkor tudatosult bennem, hogy nekem babóm lesz, egy kis élet van a pocimban.

Most imádom, egyszerűen nem szeretném, hogy vége legyen! Már most hatalmas a pocakom,kezd leszállni, meg egyre nehezebb...

Belegondoltatok már abba, hogy a nagyhasatok eltűnik, és már nem lesz benne semmi??? Nekem ez olyan fura, szinte mintha majd nem is én lennék, nem akarom! :)

34 hkm

2012. júl. 31. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia. Én is 23 hetes vagyok. :) Nagyon jól érzem magam, leszámítva, hogy állandóan éhes vagyok, és 5 kg-val több lettem. Hol van még a vége....:) De élvezem. Mindig örömmel tölt el amikor mozogni érzem vagy látom, és én is úgy vagyok vele, bár örökké tartana, de tény, hogy az idő előre haladtával nehezebb lesz. De addig még van idő, úgyhogy élvezzük.
2012. júl. 31. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:

23 hetes leszek pénteken. Nagyon szeretem ezt az állapotot. És imádom "düllesztgetni" a hasam, hogy minél jobban látszódjon. Bár erre egyre kevésbé lesz már szükség... :)

Imádom, amikor mocorog, annyira jó érzés. Akár minden évben is lennék kismama... :)

2012. júl. 31. 21:31
 7/11 A kérdező kommentje:

Lányok! Köszönöm a válaszokat! Tündériek vagytok! :D

Igen, novemberben fogok szülni (remélem nem bújik ki előbb) Pesten a Szt Istvánban. TI?

Én már gondoltam rá, hogy milyen lesz, amikor már nem lesz benne. Szerintem a terehsségi depresszió egyik kiváltó oka pontosan ez, hogy már nincs pocaklakó, hanem kint gügyög a kis ágyikójában/babakocsijában/apa karjaiban, nekünk meg ott marad a felesleg a pocin, nem mocorog benne semmi, leszámítva a beleket. Eléggé szomorú érzés lehet, attól függetlenül, hogy halljuk a picuri sírását, ahogy tejcsiért sír, érezzük a kis újszülött illatát, amiből évekkel később igazi nő/férficsábász feromon fejlődik, tapinthatjuk a pihe-puha bőrét a kis kezén, lábán.

De a pocak, az bizony hiányozni fog, mármint ilyen állapotban. Maga a zsírpocak nem fog, sőt! :D

Szép babavárást nektek! VIgyázzatok magatokra nagyon! :)

2012. aug. 1. 04:30
 8/11 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretem a pocakom, annak ellenére hogy amúgy mindig kivoltam én is ha már 1 kgot híztam...:)

már belegondoltam én is hogy milyen lesz ha már nem lesz itt..akármilyen kényelmetlen néha, nekem édes teher, és nagyon szeretek várandós lenni!!:)

én szent imrében szülök.

pár fotó:

ezek kb 1-2 hetesek:

[link]

[link]

[link]

ez pár napos:

[link]

2012. aug. 1. 09:43
 9/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: 29-edik hetet kezdem pénteken.
2012. aug. 1. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi hogy egész most írok!30 hetes vagyok és igen furcsa,mivel első baba és nem vagyok tapasztalt!De már nagyon szeretem az én pocaklakómat és várom hogy jöjjön és a karomban tartsam!!!Minden pillanatát élvezem a várandóságnak és most úgy vagyok vele hogy még 3x végigcsinálnám..Lehet hogy ez később változni fog,de most így vagyok vele!!! :):):) Üdv és boldog babavárást mindenkinek!!!!!

2012. aug. 1. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!