Elsőbabások! Nem furcsa élmény, hogy egyre nagyobb a pocitok?
Nekem nagyon fura, pedig nem voltam ám nádszálkisasszony, mikor terhes lettem. De ez olyan más! És mozog! :D Komolyan mondom megtartanám így örökre.... Gondolom később, amikor majd leszakad tőle a hátam, akkor nem így fogom érezni, de most így 23 hetesen olyan formás kis poci!
Ti hogy álltok a pocaktémához? Szeretitek?
Szia! :D
Ez jó! :D
Fura, fura és igen én sem voltam vékonyka előtte sem, és 23 hetesen még nem is volt ekkora pocim. :D
De így 26 héttel már érzem, hogy kezd azért nehezedni a kisasszony. Már a mozgás sem olyan könnyű (értem itt az ágyból felkelős szitut). Imádom mikor (szerintem) szaltózik a pocakomban.. :D Nekem már most leszakad a hátam, de ez gondolom alkatonként változik.. :)
Novemberi baba lesz? :)
Amúgy igen!!! Imádom a pocakom, és a kis pocaklakómat is! <3 :)
Boldog babavárást!
Sziaaa :)
Én még csak 16 hetes vagyok, de azért már eléggé kigömbölyödök , most kezdett nagyon növögetni... Jó, hogy már idegenek is észreveszik, és én is nagyon élvezem, szeretem ha látszik... Ugyanerre gondoltam ma, a nődokinál várva, ahol egy nagyon pocakos kismami szenvedett, hogy ez csak most ilyen élvezetes, az utolsó hetek nehezebben telnek majd. Szép állapot az biztos, és az egész világ kedvesebb hozzád :D
Én mindkétszer imádtam a pocakom, igaz a 30. héttől kábé már sehogy sem volt jó. Nekem 3 fokozatban nőtt mindig, először a puffadás az elején, utána kis gömbölyded úgy a 25. hétig, aztán utána hatttttalmas...a végén meg ugye leszállt, na akkor rettenetesen durván néztem ki, mert szemből nem is tűnt nagynak, de egyszer véletlenül megláttam magam oldalról...mintha valaki odaragasztott volna egy kosárlabdát a micsodám fölé, medicinlabda súlyban.
Egyébként meg a felétől én mindig úgy éreztem, mintha mindig is ott lett volna a poci, imádtam ahogy mozog a baba, jó volt, nagyon szerettem terhesnek lenni.
Sziasztok!
Fuh, hát én mindig is az a csaj voltam, aki meg volt akadva, ha egy deka is feljött rám; "Úristen, milyen kövér vagyok!!!" Pedig nem, olyan pont jó, senem kövér senem deszka.
Terhes lettem, jaj hát kellett egy kis idő, hogy felfogjam, hogy a baba miatt hízok, meg nő a pocim. Ha csúnya, ha nem csúnya én eleinte utáltam terhesnek lenni, már 12 hetesen azt vártam mikor lesz vége ennek a borzadalomnak, pedig akkor még semmi sem látszódott, meg rosszul is voltam vele eleinte, fogytam is.
Mikor a 20. héten megmozdult akkor teljesen megváltoztam. Sztem akkor tudatosult bennem, hogy nekem babóm lesz, egy kis élet van a pocimban.
Most imádom, egyszerűen nem szeretném, hogy vége legyen! Már most hatalmas a pocakom,kezd leszállni, meg egyre nehezebb...
Belegondoltatok már abba, hogy a nagyhasatok eltűnik, és már nem lesz benne semmi??? Nekem ez olyan fura, szinte mintha majd nem is én lennék, nem akarom! :)
34 hkm
23 hetes leszek pénteken. Nagyon szeretem ezt az állapotot. És imádom "düllesztgetni" a hasam, hogy minél jobban látszódjon. Bár erre egyre kevésbé lesz már szükség... :)
Imádom, amikor mocorog, annyira jó érzés. Akár minden évben is lennék kismama... :)
Lányok! Köszönöm a válaszokat! Tündériek vagytok! :D
Igen, novemberben fogok szülni (remélem nem bújik ki előbb) Pesten a Szt Istvánban. TI?
Én már gondoltam rá, hogy milyen lesz, amikor már nem lesz benne. Szerintem a terehsségi depresszió egyik kiváltó oka pontosan ez, hogy már nincs pocaklakó, hanem kint gügyög a kis ágyikójában/babakocsijában/apa karjaiban, nekünk meg ott marad a felesleg a pocin, nem mocorog benne semmi, leszámítva a beleket. Eléggé szomorú érzés lehet, attól függetlenül, hogy halljuk a picuri sírását, ahogy tejcsiért sír, érezzük a kis újszülött illatát, amiből évekkel később igazi nő/férficsábász feromon fejlődik, tapinthatjuk a pihe-puha bőrét a kis kezén, lábán.
De a pocak, az bizony hiányozni fog, mármint ilyen állapotban. Maga a zsírpocak nem fog, sőt! :D
Szép babavárást nektek! VIgyázzatok magatokra nagyon! :)
én nagyon szeretem a pocakom, annak ellenére hogy amúgy mindig kivoltam én is ha már 1 kgot híztam...:)
már belegondoltam én is hogy milyen lesz ha már nem lesz itt..akármilyen kényelmetlen néha, nekem édes teher, és nagyon szeretek várandós lenni!!:)
én szent imrében szülök.
pár fotó:
ezek kb 1-2 hetesek:
ez pár napos:
Szia!
Bocsi hogy egész most írok!30 hetes vagyok és igen furcsa,mivel első baba és nem vagyok tapasztalt!De már nagyon szeretem az én pocaklakómat és várom hogy jöjjön és a karomban tartsam!!!Minden pillanatát élvezem a várandóságnak és most úgy vagyok vele hogy még 3x végigcsinálnám..Lehet hogy ez később változni fog,de most így vagyok vele!!! :):):) Üdv és boldog babavárást mindenkinek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!