35. -36. hetesen mik a babátok adatai? Nekem végig egy héttel nagyobb a combcsont, a doki azt mondja nem baj. De vajon miért?
Szia!
Nekem nemcsak 1 héttel volt nagyobb a combcsont. Plusz a többi adat is 2-3 héttel volt nagyobb, pedig középidőben fogant. A végeredmény egy 59 centis baba lett, aki 19 hónaposan 3-4éves gyerekere való rucit hord:)
Persze a férjem is és én is magasak vagyunk, hosszú lábakkal:)
Mostani terhességemnél eddig pont korának megfelelő volt a baba, holnap mérik ismét, kiváncsi vagyok, mennyit nőtt:)
33 hetes km
előző vagyok, mert a lányoknak ugyanabban a terhességi korban hosszabb a combcsontjuk!!!!
A fiúknak meg rövidebb. Ez is egy módszer lehet arra hogy ha pl. nem mutatja milye van akkor a jól lemért UH adatokból ki lehet következtetni ki lapul a pociban :)
Nekem a környezetemben mindenkinél bejött, többek között nálam is a fiamnál meg most a lányomnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!