Gyerekvállalás! De mikor érdemes?
Másfél év után. Terhes is lettem de a terhességem elhalt a 10 héten.
18/L
Szerintem erre érdemes kor egyszerűen nincs.Két egyforma élet nincs.Van akinek ekkor jobb,van akinek akkor.Van olyan aki bevállalósabb(kevesebbre is vállal babát),van aki biztos hátteret szeretne.
Én 26 éves vagyok,és egy 3 hetes kislány anyukája.A párommal 7 éve vagyunk együtt.
21 eves 25 hetes kismama vagyok. Volegenyemmel 2 eve egyutt vagyunk, o 30 eves, vallalkozo. Van sajat haz, ket auto, biztos anyagi hatter. Nekem van vegzettsegem:)
Szoval nem hiszem, hogy korai lenne a 20-as evek elejen gyermeket vallalni. 21 leszek meg mire megszuletik:)
De ez mindenkinel mas, maskor jon el az ido arra, hogy gyermeket tudjon vallalni.
Én 23, párom 34.
7éve vagyunk együtt, tavaly augusztus óta házasok. Most 36 hetes kismama vagyok.
Nem bántam meg, pont jó korban vagyok, és most "érett" meg minden körülöttünk h biztonságban bevállaljuk a babát.
26 vagyok, lassan 1 éves lesz a lányom.
2 éve éltünk együtt, mikor abbahagytuk a védekezést. Mind a kettőnknek jó munkahelye van, nekem ez is nagyon fontos, hogy nem csak a férjem keresete van.
22 éves vagyok, párommal novemberben leszünk 3 éve együtt.
már két éve is szerettem volna babát, de a sulit be akartam fejezni előtte, hogy azért valami legyen a kezemben!
kb fél évet dolgoztam, így sok támogatástól elesek, de párom jól keres, biztos így is az anyagi helyzetünk. mikor kiderült, hogy babát várok, onnantól nem dolgozom, ő mondta, hogy ne erőltessem magam, pihenjek, koncentráljak magunkra :) lesz még időm bőven dolgozni :)
bár szívesen csinálnék valamit részmunkaidőben, hallani sem akar róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!