19 hetes terhes vagyok, most 97kg és tegnap kifogtam a genetikai ultrahangon egy "érdekes" orvost. Tényleg nem érdemes ekkora súllyal 4D-s ultrahangot csináltatni?
elöször is fel a fejjel,és nem törödni az ilyenekkel!!!
soginőm még sulyosabb volt és mégis 4d-n látszodott a baba...
Ne keseredj! Bunkók mindig éltek a Földön, és fognak is!
Erre jók a páros szervek, főleg a FÜL! Egyiken ki, másikon be! :-) Fel a fejjel, menj másik intézetbe, és ha a kilókkal összefüggésben lenne a 4d-s uh minősége, akkor már ettől lenne hangos minden oldal!
10 hét múlva, ha mész, majd gondolj erre, és élvezzétek a babamozit!
Szia! Jóóó nagy marha volt, aki ezt mondta neked! Én 91 kg vagyok és most voltam 26 hetesen 4D-s ultrahangon. Mindent lehetett látni! Még a bordáit is megtudtuk számolni :)
Nagy élmény! Ne hagyd ki!
Azért ha nincs rá egészségügyi indok, nem érdemes korán 4D-t csináltatni! Optimális ideje 24-29 hét.
nekünk is csak 3D-s fotóink vannak, nem javasolta a doki a 4D-t, de csak azért, mert annyira ficánkolt, hogy azt mondta, így nem látnánk belőle sokat. Azt a pár 3D-s képet, is több mint 1 óra alatt sikerült összehoznia, szintén a ficánkolás miatt!:)
Szia! Én is az Istenhegyin voltam kombinált teszten. Hát az igazság az, hogy én sem voltam megelégedve velük. Az ultrahangos doki egy paraszt volt. Lehet, hogy pontosan az aki veled is ilyen "rendes" volt. Engem nem piszkált a súlyommal,de a vizsgálat alatt ahogy viselkedett finoman szólva sem volt kedves. Persze lehet azt mondani, hogy az a lényeg, hogy jó szakember legyen. Ami persze igaz is. Na de emelett nem kell egy kismamát a földbetaposni.
További szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!