Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kislányok apásak, a kisfiúk...

A kislányok apásak, a kisfiúk anyásak? Miért?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ez nem jellemző, a fordítottja inkább.
2012. szept. 10. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Á,nem mindig van ez így! Általánosságban elmondható,de itt is vannak kivételek! :-)

Hogy miért,nem tudom,de annyira jó ránézni az apjukon csüngő csajaimra :-D

Üdv: 3 lányos,18hkm

2012. szept. 10. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Nos,ez nem szentírás.Egyébként én mindkettő voltam egyformán,lányként:-)2 lányom van,egy kisfiam,úgy veszem észre hozzám is és apához is húznak egyaránt.
2012. szept. 10. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Talán, mert mindig épp az ellenkező nem a védelmező.

Egy apa irányítja a fiát, példát mutat, férfit akar belőle faragni. Míg egy anya kicsi fia a szeme fénye, akit óvni kell a szellőtől is.

Egy anya helyre teszi a lányát, ráneveli az életre, hogy keményen állja meg a helyét a világban, ahol még mindig jobban és többet kell bizonyítania egy nőnek. Míg apa szereleme a kislánya, a legtörékenyebb nő, akit óvni és védeni kell.

Persze nem mindenkire igaz, és nem is lehet ennyire sarkítani. De a gyerekek radarjai nagyon jók, tudják, hogy ki irányítja őket, és ki az aki lazábban kezeli a kapcsolatot. Már aprócska koruktól kezdve tudják, hogy kinek a szívét kell elrabolni, és a lányok inkább apáét, a fiúk inkább anyáét választják, vagyis a nemek szerinti meghódíthatóbb felet. :)

S igen, kivételek vannak, de hol nincsenek?

2012. szept. 10. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Freud, ödipusz- és elektra komplexusa:)
2012. szept. 10. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Öcsém és én is anyásak voltunk mindig is. Mondjuk apu nem is igen szeretett minket pesztrálni.

10+2hkm

2012. szept. 10. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a kisfiam 2,5 éves nagyon nagyon apás :)
2012. szept. 11. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!