Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megszakítással estetek már...

Megszakítással estetek már teherbe? Vagy milyen "védekezési módszer" mellett lettetek babások?

Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból érdekelne, de főleg a megszakítás, bármilyen történetet szívesen olvasok.
2009. júl. 29. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11 éve így védekezünk,mindkét baba akkor jött, amikor akartuk.Nekünk bevált,viszont figyelni kell, én is ismerek olyat,aki így lett terhes.
2009. júl. 30. 11:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem sem túl megbízható.Mi is így "védekezünk" évek óta, aztán egyszercsak émelyegni kezdtem... Most 21 hetes vagyok! :)

Egy ideig lehet beválik, de nekem az orvosom azt mondta ez egyáltalán nem számít védekezésnek.Te is így estél teherbe?

2009. júl. 30. 11:49
 13/17 A kérdező kommentje:

hát nagyon remélem hogy nem estem teherbe..

még fiatal vagyok, és meggondolatlanságból és bizalomból védekeztem így, de most utána olvastam, és ijesztő hogy ennyire veszélyes módszer:S

nem is az a fő ok hogy fiatal vagyok, hanem hogy egy bizonytalan kapcsolatba:( Ami eddig biztosnak látszott, és őszintének.

Jó babavárást, és sok boldogságot Nektek.

2009. júl. 30. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

9 évig védekeztünk megszakítással aztán élesbe próbáltuk egyszer de akkor nem sikerült a baba. Aztán tovább védekeztünk, mert elküldtek a munkahelyről. Aztán 4 hónap múlva pozitívat teszteltem. Én is meglepődtem!! De nagyon örülünk neki :)

22 hetes kismama

2009. júl. 30. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát remélem, hogy szerencséd volt, és nem lett baba.Van hogy évekig el van így az ember, de van olyan is aki rögtön teherbe esik, úgyhogy máskor semmiképp ne válaszd ezt az utat, így megkíméled magad egy csomó idegeskedéstől és egy nemkívánt terhességtől.
2009. júl. 30. 14:37
 16/17 anonim ***** válasza:
5 évig védekeztunk megszakítással,addig bejott,aztán egyszer csak mégis terhes lettem.Magunk sem tudjuk,hogy hogyan,de most vagyok 34 hetes ,ez a 2. terhességem.Az elsonél kerek 1 évig nem védekeztunk mégsem maradtam terhes,pedig nagyon szerettuk volna ,aztán az is akkor sikerult ,amikor egész honapban talán 2-3szor voltunk egyutt,elotte meg a napi átlagunk volt majdnem ennnyi.
2009. júl. 30. 14:52
 17/17 A kérdező kommentje:

értem, hát igen, kinek hogy, és ez csak akkor derül ki ha kipróbáljuk:S

Mindenkinek sok boldogságot:)

És köszönöm a segítségeteket. Majd megírom hogy megjön e:)

2009. júl. 30. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!