Ha lelkileg nagyon rosszul vagyok, sokat sírok, mennyire árt ez a babának? 35 hetes pocaklakó. Nyugtató módszer esetleg?
Az elsővel az elejétől kezdve napi szinten sírtam valamin-általában a párom egy -egy mondatán. Az első szülöttünk igen lelkis gyerek lett- bizonyos helyzetekben hamar elsírja magát. (ha nem kaphat meg valamit,azt megérti,de ha pl. elvesz tőle valamit a huga,akkor már pityereg)
Második terhességemnél iszonyat ideges voltam,végig,(tettek róla,hogy az legyek!) másodszülöttünk iszonyat hepajt csinál mindenből...akaratos,de nagyon!
Nyugtató módszerem nincs sajnos. (esetleg napi egy csésze kamilla tea.)
Már a végén vagy a terhességnek,így nem gondolnám,hogy bármi problémát okozhatna.
Boldog babavárást könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
A babának nem lesz semmi baja, hidd el, és nyugodj meg efelől. Talán már ez is fél siker.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy Te nem tudsz önfeledtem örülni a picinek... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!