Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokan ítjátok, hogy a vége...

Sokan ítjátok, hogy a vége felé keményedtek. Én a 33. hétben járok és pár hete alul fájdogál a hasam, olyan gyenge menzi szerű, napi 2-3 szor és pár perc alatt elmúlik, de a hasam nem keméyedik. Másnál is jelentkeznek ilyenek?

Figyelt kérdés
A múlt héten voltam dokinál, akkor a méhszáj zárva volt, tegnap pedig uh-on és ott is rendben volt minden.
2009. júl. 29. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a 34. hétben vagyok, és ugyan ez van velem is. A hasam fájogat, mintha megakarna jönni, de keményedést nem igazán érzek.

Mondjuk nekem már kicsit kinyílt a méhszájam.

2009. júl. 29. 15:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál. Remélem minden rendben van Velünk! Boldog babavárást!!!
2009. júl. 29. 16:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonlóan vagyok,35.-ik hétben. Néha keményedek,máskor pedig nekem is ez a menzi szerű érzés,és a derekam is fáj. Tegnap mentem a dokimhoz hogy nézzen meg,mert utoljára 30 hetesen látott,akkor még kemény zárt volt a méhszáj,tegnap pedig mondta hogy már felvan puhulva kissé de még zárt. Mosolyogva megjegyezte hogy hááát szivem a finis felé tartunk és itt már szó szerint lehet venni hogy terhes:-)
2009. júl. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!