Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív terhességi teszt!...

Pozitív terhességi teszt! Magándoki vagy kórházi nőgyógyászati rendelés?

Figyelt kérdés
Pár napja késik a menstruációm, gondoltam biztos ami biztos alapon csinálok egy tesztet. Nem bíztam benne mert kb egy éve nem védekezünk, de két vonalam van. Most hova menjek? Magán vagy sima rendelés? Segítsetek kérlek, kicsit tanácstalan vagyok!
2009. júl. 29. 14:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én SZTK-ba járok, mivel nincs a magánorvosnak havi 7000 ft-om a vizsgálatokért, a szülésért pedig 70000-em ( Ez a 70ezer ft 1 havi táppénzem!!!)

Inkább a babára költöm.

Nagyon meg vagyok elégedve az SZTK-s ellátással, időpontra járok, nem kell 10 percnél többet várnom. Sok kismama ismerősöm a magándokinál 2 órát is vár, hiába időpontra megy...

31hetes pocis

2009. júl. 29. 22:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Első babámnál magándoki volt, most nem. Nincs különbség az én esetemben, mindkettő odafigyel és rendes. Magándoki mellett szól, hogy elvileg bármikor elérheted kérdéseiddel, de erre való a jó védőnő is, szóval én most félretettem a két gyerekre a magándokira és szülésre szánt pénzt.

Mindenképpen meg fog születni, és ha jó az orvos az sztk-ban, miért kellene rá költeni a mai világban?

Szerintem orvosa válogatja, mert lehet egy magándoki baromi drága és bunkó is, míg a helyi doki sokkal lelkiismeretesebb...

2009. júl. 29. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!