Pozitív terhességi teszt! Magándoki vagy kórházi nőgyógyászati rendelés?
jujjjj...jujjj...jujjj Hát gratulálok:D
Magándoki;)
nekem magán orvosom volt, de legelőször elrohantam az sztk-ba, hogy nézze meg ultrahanggal is. de ez már 6 hetesen volt, neked még nem hiszem, hogy látszana, vagy nem tudom
összességében én a magánorvosra szavazok, ha megengedheted anyagilag.
Nos, olyan 35-38 naposak a ciklusaim, az előző mensim óta 5 hét telt el. Az a mensi is fura volt, 3 napig tartott.
Ha magándokihoz megyek, az összes vizsgálatot ő végzi, vagy be kell menni a körházba is? És ha egy magánhoz járok terhesség alatt, mindenképpen nála kell szülni?
Magándoki!
Nem kötelező nála szülni, ha nem fogad meg. De én megfogadnám!
Nem mindegyik doki csinál meg minden vizsgálatot. Néha be kell menni sztk-ba. attól függ, hogy hol laksz!
Amúgy gratulálok!
És sok sikert!
Magándoki!!!
Nem kell nála szülnöd, elég ha csak a terhesgondozást láttja el ő. Így csak a rendelések díját kell fizetned, a szülésért általában a rendelési díj 10szeresét szokták elkérni, de nem mindenkinél van ez így.
Szerintem is magándoki. Jobb ha egy ember egy "kézben" tartja végig a terhességed. Gratulálok!
34 h pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!