Ha végig szedek terhesség alatt terhesvitamint, akkor tényleg nagyon nagy lesz a babám? Valakinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
ÍLadeevitet szedek,de mindennap beveszem!szoptatás alatt is szedtetek valamit amúgy?2012. szept. 6. 22:46
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
Végig szedtem a terhes vitamont egészen szoptatásig, a fiam 2899 g al és 52 cm született! És makk egészséges!
13/17 anonim válasza:
én 59 cm el és 3700 grammal születtem a 39 héten. és nem kaptam vitamint:)
14/17 anonim válasza:
Szedtem végig: 3456ra g és 55 cm!
15/17 anonim válasza:
Az első terhességemnél a 12.hétig minden nap szedtem az Elevitetz majd a 16. hétig meg hetente max háromszor és ennyi is volt nekem a terhesvitíminokból,a fiaim,3360 és 3500 gr súllyal születtek:)ikres mami
16/17 A kérdező kommentje:
uhh de sokan írtatok! :) igazából nem ijedtem meg ennek a hallatán,csak kíváncsi voltam,mert egyik ismerősöm mondta,hogy a vitamintól hízhat a baba!
2012. szept. 7. 20:13
17/17 anonim válasza:
Amúgy szerintem hízhat tőle,mint pl:én is híztam még anno mikor szedtem a Supradint ,megnöveli az étvágyat,na de hogy ez most hogy van a pocaklakóknál??....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!