Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet az, hogy elvileg...

Hogy lehet az, hogy elvileg meg csak fel kg-ot hiztam (11. hetig) es megis neha joval vaskosabbnak erzem magam? Ereztetek igy?

Figyelt kérdés

Meg a tornat sem hagytam abba, szerintem az izmaim nem estek ossze, nem alakultak at, nem lettem parnasabb. A combom is ugyanakkora, tehat elvileg nem hiztam.

Elvileg.

Megis, ha vegignezek magamon, vagy belenezek a tukorbe, akkor vaskosabbnak latom magam. A pocakom estere mar szepen latszik a puffadas miatt, de olyan, mintha uszogumijaim is lennenek mar.

2009. júl. 29. 07:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szia az első 3 hónapban fogytam 2 kilót, az a 6ig visszaszedtem és a 9 ig +4kg jött fel. ahogy megszültem több mint3 kg huss eltünt, és az első két hónap alatt 2 szintén lement. szval nekem jót tett a szülés.

lehet, hogy csak bebeszéled magadnak, hogy látod azokat a kis hurkákat, vagy még nem szoktál hozzá a gömbölyded pocihoz.

jó babavárást. élvezd míg pici a pocak, lassan szép nagy lufi lesz :)

2009. júl. 29. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Általában ilyenkorra a derék megvastagodik,a mellek megnőnek...Nem csoda,hogy másik nő néz Rád vissza a tükörből:)A méhed már jó nagy narancs nagyságú!Idő kell míg mindened átrendeződik odabent:)
2009. júl. 29. 08:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazatok van, csak nem nagyon értem ezt a dolgot. A mellem egyébként még nem nőtt. Nekem csak az a furcsa, hogy annyira teltnek érzem magam most, mint kb az első terhességemkor, pedig akkor már 6 kg volt rajtam ekkor.

Illetve fél kg nagyon kevés, máskor egy evős családi hétvége után is ennyivel vagyok több, az mégsem tűnik fel és nem érzem, most meg olyan kisgömböc érzésem van. :-)

2009. júl. 29. 08:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a 14. hétnél tartok, s eddig kb. fél kg-t híztam csak. Ennek ellenére a párom mindig mosolyog rajtam, hogy milyen kis "gömböcke" lettem. Szerinte is vaskosabb vagyok - ám én ezt nem érzem, még a nadrágom is rám jön. Szerintem olyan valaki tudná megmondani, hogy valóban husisabbak vagyunk-e, aki nem lát mindennap, s objektíven tudja megítélni. A párom pl. boldog, hogy sikerült a baba, s úgy gondolom, ezért is akar ducibbnak látni, hogy már a külvilág számára is egyértelmű legyen a dolog. :))
2009. júl. 29. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!