Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tünet lehet?

Milyen tünet lehet?

Figyelt kérdés

Nagyon viszketek,vakarózok(láb,kar,fenék)...Persze csúnyán kivakartam magam...(sebes)

Elmentem bőrgyógyászhoz ott azt mondta az orvos hogy ő szeirinte terhességi herpesz...(de nem biztos benne) lehet hogy allergia valamire...Ezért felirtrá krémet...ami persze semmitse hatott...

Nőgyógyászom elküldött vérvételre ..Vérképem teljesen rednben volt...

Szóval nem lehet tudni mi az oka...

39 hetes kismama..

2012. szept. 6. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Jófej bőrgyógyász,ha azt sem tudja mi az.. Nekem is volt hasonló,a doki azt mondta rá,hogy biztos napra mentem. Én meg tudom,hogy nem mentem napra,mert kórházban voltam és akkor jött elő. De ő erősködött,hogy mit tagadom és felírt egy sima fürdés utáni kenőcsöt,szart sem ért. Aztán visszamentem,akkor felírt valami ecsetelőt,azzal jobb volt,kb 1 percig,utána megint viszketett. Ahogy megszültem,elmúlt minden. Mondjuk nekem pici piros kiütés-szerű pöttyeim voltak,de az a gyanúm Neked is el fog múlni,ahogy kibújik a baba.
2012. szept. 6. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!