5. héten még semmi tünet, jó ez így?
Szia!
Ha nem émelyegsz, annak csak örülj! Nekem csak hányingerem volt ha valami olyat ettem, amiről még nem tudtam, hogy nem jön be a Kicsimnek. Aztán a 8-9. hét körül volt két nap mikor émelygéses reggelem, délelőttöm volt. Azóta ha épp úgy feküdt, akkor volt hányingerem, de ez bármikor lehet a 9 hónap alatt.
Mellfájáshoz meg csak annyit, hogy valaki végig megkínlódik, valakinek az elején fáj utána nem. Nekem az elején fájt, majd enyhült és egy időre ismét visszatért. Néha 1-2 napra most is érzékenyebbé válik.
De ami biztos, minden terhesség más és más. Szóval attól, hogy te mondhatni tünetmentes vagy még lehet babád. De persze a tutit majd a doki tudja megmondani.
18 hkm
Ja, ez még lemaradt: sűrű pisilési inger, ami ezt illeti van amikor többször megyek én is, van mikor kevesebbszer. Ez majd inkább akkor jelentkezik ha már nagyobb a babád és nyomja a hólyagodat.
Ismét a 18 hkm
Szia!
Semmilyen tünetem nem volt, csak a mellfeszülés. Se hányinger, se émelygés, se hányás, semmi :)
Most a 19. héten az első igazi tünetem az, hogy gömbölyödik a hasam:)
Nem muszáj, hogy legyen tüneted!
Szia!
Örülj neki hogy nem émelyegsz!Én sem émelyegtem eddig még,csak hányingerem volt,meg hánytam is eleget...De most már semmi különös nincs,csak ahogy nő a baba egyre jobban nyomja a húgyhólyagot és pisilnem kell többször mint eddig...De ez a tünet sem volt jelen mindig. 30 hkm
Nekem sem volt,én is írtam ki ilyen kérdést mert én is aggódtam :)) a 9. héten volt 3x is ilyen durva hányingerem,amikor még a víz is levert,de nem hánytam!Mondjuk én pisilni járkáltam,meg a cickók is érzékenyek voltak,de már enyhült!
11 hetes, ikres kismami :)
Szia.én is pont 5 hetes vagyok :) azon kívül hogy időnkként mensi szerüen görcsöl a hasam,meg fájdogál néha a derekam szinte semmi tünetem.néha mintha a gyomrom megemekedne,de nagyon ritkán.ez a második terhességem.fiammal nagyon fájtak a melleim.én abból tudtam annó,hogy terhes vagyok,most meg semmi.de ez sajna nem jelent semmit,mert előjöhetnek még a terhes tünetek :(
gratula mindenkinek a babához :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!