Mitől lehet ez a kellemetlen tünet?
ha terhes vagy, akkor ne aggódj!
Terhesség alatt a megnövekedett pulzus teljesen normális.
Nekem az utolsó hónapban 130 volt a pulzusom.:)
Első vagyok!
Igen ne aggódj, de ha 100 fölé megy akkor azért menj el dokihoz.:)
Szia!
Reggelente azért megy fel a pulzusod, mert nyugalmi állapotban is magas, hiszen most több vért kell pumpálnia a szívednek a kicsi miatt, és amikor felkelsz, akkor a szíved is több energiával működik. Esetleg ha reggel csinálsz magadnak orvosi citromfűteát (patikában lehet kapni, barna papírzacskóban árulják), akkor az helyreállítja. És ne igyál kávét, vagy csökkentsd az adagot. Vigyázz a feketeteával is és a zöldteával is, mindkettő megemelheti a vérnyomásod és a pulzusszámod is. Én tachikardiás vagyok (ha ideges vagyok, vagy izgatott, akkor össze-vissza kalimpál a szivem, néha kihagy egy ütést, meg ilyenek), és akkor is előjön, ha túlpörgetem a szervezetem, mint pl tegnap délután amikor megittam egy bögre ceylon teát. Hát a maradék pár hónapban tuti hogy nem iszom még egyszer, olyan de olyan rosszul voltam, hogy azt hittem meghalok. Szóval csak óvatosan a teákkal!
Szép babavárást nektek!
24 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!